سات کالا Satkala.com ارسال شده در خرداد 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2016 چطوری میشه فونت کادر چت رو عوض کرد ؟ با فایرباگ بررسی کردم چیزی متوجه نشدم . . #lhc_status_container .status-icon و inline2 رو اشاره میکنه که نمیدونم کجاست .ممنون میشم راهنمایی بفرمایین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در تیر 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2016 منتظر راهنمایی دوستان و اساتید هستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در تیر 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2016 دوستان لطفاً راهنمایی بفرمایین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در تیر 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2016 سلاممن به مرحله نصب وارد نمی شم. برای اینکه پوشه در پوشه نشه فایل های lhc- web رو هم زیپ کردم اما داخل هاست اکسترکت نمیشهلطفا راهنمایی بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در مرداد 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2016 http://8pic.ir/images/t6dh83f10bytno4beq36.jpgمشکل قبلی ام حل شد. آدرس پوشه ها رو درست نمی زدماما الان بعد از نصب که اطلاعات دیتابیس میزنم میره برای نصب اما ارور میده. از هاست پرسیدم میگه مشکل برنامه نویسیهاگر دوستان می تونن راهنمایی کنن ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
love me ارسال شده در شهریور 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2016 سلام اگر فوتر قالب رو عوض کنم و تا این نصب بشه پشتیبانی و گارانتی قالب از بین نمیره ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2016 جدای از این که پشتیبانیتون باطل میشه یا خیر کار استانداردی نیست که مستقیما قالب رو ویرایش کنیدبهترین راه استفاده از ماژول های بلوک html هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
love me ارسال شده در شهریور 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 7، 2016 جدای از این که پشتیبانیتون باطل میشه یا خیر کار استانداردی نیست که مستقیما قالب رو ویرایش کنیدبهترین راه استفاده از ماژول های بلوک html هست روش کار بلوک html و اموزش هست توی انجمن هست ؟ واکنش ها : love me 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در مهر 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2016 میشه یکی سوالات این تاپیک جواب بده لطفاایا در نصب این ماژول تغییراتی ایجاد شده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
علی بیگیان ارسال شده در مهر 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2016 سلامطبق آموزش پیش میرم ولی توی مرحله نصب نمیرهممکنه راهنمایی کنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در مهر 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 28، 2016 سلامطبق آموزش پیش میرم ولی توی مرحله نصب نمیرهممکنه راهنمایی کنید؟ احتمالا اسم پوشه ها رو درست وارد نمی کنید.اگر تونستید نصب کنید بیایید بگید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fattahi2006 ارسال شده در آبان 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 2، 2016 سلاممن برنامه رو نصب کردم وکنترل پنل فارسیچی جوری می تونم محیط چت تو سایت فارسی کنم؟ هرکاری کردم نشد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در آبان 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 2، 2016 سلاممن برنامه رو نصب کردم وکنترل پنل فارسیچی جوری می تونم محیط چت تو سایت فارسی کنم؟ هرکاری کردم نشد؟ لطفا یه توضیحی بدید که پرستاتون کدوم نسخه است و تو نصب مشکلی داشتید یا نه؟تونستید طبق آموزش نصب کنید؟ مشکلی نداشتید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fattahi2006 ارسال شده در آبان 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 2، 2016 لطفا یه توضیحی بدید که پرستاتون کدوم نسخه است و تو نصب مشکلی داشتید یا نه؟تونستید طبق آموزش نصب کنید؟ مشکلی نداشتید؟ پرستا نسخه 1.6.1.5 هستتونصبم مشکلی نداشتمفقط تو محیط توی سایت می شه فارسی تایپ کرد اما نوشته ها قالب چت انگلیسی هستطبق عکس واکنش ها : shikotak 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در آبان 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2016 http://8pic.ir/images/t6dh83f10bytno4beq36.jpgمشکل قبلی ام حل شد. آدرس پوشه ها رو درست نمی زدماما الان بعد از نصب که اطلاعات دیتابیس میزنم میره برای نصب اما ارور میده. از هاست پرسیدم میگه مشکل برنامه نویسیهاگر دوستان می تونن راهنمایی کنن ممنون میشمدوستان کسی می تونه کمک کنه این مشکل حل بشه؟من این مشکل مجدد دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در آبان 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2016 دوستانی که استفاده کردن از زوپیم سبک تر هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kamelkhan ارسال شده در آبان 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2016 سلام دوستان من لینک loggin یا ورود به صفحه مدیریت رو فراموش کردم چطور میتونم وارد بشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kamelkhan ارسال شده در آبان 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2016 سلام دوستان من لینک loggin یا ورود به صفحه مدیریت رو فراموش کردم چطور میتونم وارد بشم آقا خواهشا اگه کسی نصب کرده لینک ورودشو برای من بفرسته ببینم چی به چیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در آبان 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2016 mehranjoمیشه لطفا راهنمایی کنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohsenjoon ارسال شده در فروردین 10، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2017 سلام میشه بگید چطور میتونم قسمت Name و your Quastion و همچنین دکمه Start Chat رو فارسی کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohsenjoon ارسال شده در فروردین 12، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2017 کسی نیست پاسخ بده؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در فروردین 12، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2017 کسی نیست پاسخ بده؟؟؟ از زوپیم استفاده کنید خیلی راحت تره. طبق آموزش نصبش که داخل انجمن هست می تونید این کار بکنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در دی 10، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2017 برای حذف این اسکریپت از سایت چیکار باید بکنم ؟ فولدر chat رو حذف کردم ولی به عنوان صفحات ناموجود فراخوانی انجام میده. ممنون میشم راهنمایی بفرمایین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepehr ارسال شده در دی 11، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2017 برای حذف این اسکریپت از سایت چیکار باید بکنم ؟ فولدر chat رو حذف کردم ولی به عنوان صفحات ناموجود فراخوانی انجام میده. ممنون میشم راهنمایی بفرمایین تمام محتویات live helper داخل همون پوشه ای هست که داخل هاست قرار دادید(میتونه هر اسمی باشه) مورد بعدی، پاک کردن قطعه کدی هستش که توی tpl قالبتون قرار دادید که اسپریپت اونجا نشون داده بشه (footer.tpl) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad3620 ارسال شده در دی 11، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2017 با سلام و عرض ادب من یه هاست لینوکس cpanel دارم اول با ظرفیت 1 گیگ شروع کردم تا الان به 3 گیگ فضا رسیده و بیخود فضا اشغال میکنه ارور لاگا رو میگیرم و پوشه tmp رو خاللی میکنم البته مقدارشان زیاد نیست مشکل اصلی که در تصویر پیوست میکنم مربوط به پوشه cache زیر شاخه public_html میشه تا بعضی موارد تا 500 مگابایت میرسه استفاده از حافظه پنهان هم روی گزینه خیر گذاشتم ممنون میشم راهنمایی نمایید درضمن جوابی که از طرف هاست به من داده میشه میگه مشکل از اسکریپت سایتتون هست ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .