moghimi ارسال شده در اسفند 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2014 سلام به دوستانقسمت وضعیت محصول مربوط به کدوم قسمت هست؟جدید و دست دوم و ... که توی اطلاعات محصول هستبرای ایجاد وضعیت های مختلف باید کدوم فایل رو ادیت کرد؟ و اینکه لیبل هاش رو از کجا براش تعریف کرد؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2014 قابل افزایش نیست.جدید، کارکرده و تعمیری رو خودش داره و غیر اینا نداره Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در فروردین 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2015 سلاممنظور از این سه گزینه همون نو و کارکرده و تعمیری خودمونه . مثل اینکه بگیم این گوشی کارکرده است یا نو . بنابر این در ترجمه های بعدی باید در اینجا به جای کلمه جدید کلمه "نو" و به جای استفاده شده همون کارکرده زده بشه که میشه فکر کنم فولدر ترنسلیشن و ادمین این کلمات رو پیدا کنید و ترجمه بهتری که در اینجا به کار میاد رو بنویسید چون منظور در اینجا کالای جدید ثبت شده نیست و منظور کالای نو می باشداما من برای اینکه در صفحه محصول اصلا نزنه : وضعیت جدید رفتم به آدرس زیرclasses/Product.php و خط زیر را داخل توضیحات قرار دادم که اجرا نشه public $condition;یعنی شد این/*public $condition;*/ دیگه وضعیت رو نمی زنه چون واقعا برای فروشگاه هایی که محصولات نو می فروشند چنین چیزی اصلا لازم نیستامیدوارم مفید بوده باشه واکنش ها : shikotak، ar_torabi و nsm1000 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi72 ارسال شده در آذر 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2015 سلام قسمت دوم سوال ایشون دادن نشده لیبل های روی محصول که زده جدید از کجا میشه برداشت ؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi72 ارسال شده در آذر 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2015 سلام برای برداشتن این لیبل هاباید از کجا اقدام کنم چون توی ماژول ها خیلی گشتم چیزی پیدا نکردم پشتیبان قالب میگفت بعد یه هفته میره خودش ولی الان سه هفته ای هست ولی هنوز هست ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2015 این برچسب ها قابل برداشتن نیست مگر با ویرایش قالب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi72 ارسال شده در آذر 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2015 برای ویرایش باید چیکار کنم ؟ تیکت بزنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pinjin ارسال شده در فروردین 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2016 سلام دوستانآيا نام اين سه گزينه در وضعيت محصول (جديد/تعميري/استفاده شده) قابل تغييراست يا خير؟ مثلا بشن جديد/حراج/بزودي؟ واکنش ها : ar_torabi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pinjin ارسال شده در فروردین 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2016 سلام دوستانآيا نام اين سه گزينه در وضعيت محصول (جديد/تعميري/استفاده شده) قابل تغييراست يا خير؟ مثلا بشن جديد/حراج/بزودي؟ دوستان ظاهرا به راه حل رسيدن (لينك زير رو ببينيد) اگر كسي ميتونه تستي انجام بده و واسه من و بقيه هم توضيح بده لطف ميكنه.https://www.prestashop.com/forums/topic/229352-bo-product-condition-adddeleterename-prestashop-15/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در مهر 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2016 برای برداشتن وضعیت نو پست m like mother خیلی خوب بود . به من که خیلی کمک کرد. خیلیا فکر می کردن اونجا زده نو ما دست دومش ام داریم. زنگ می زدن سفارش وسایل دست دوم می دادن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sm_pakdel ارسال شده در خرداد 12، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2017 وضعیت جدیدی نمیشه تعریف کرد؟ مثلا میخوایم روی محصول بزنه بزودی امکانش رو داره ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در خرداد 13، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2017 سلام. خیر نمی تونید وضعیت جدید تعریف کنید اما می تونید ترجمه اون رو چیزی که مد نظرتون هست تغییر بدید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .