mhmb87 ارسال شده در فروردین 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2012 سلام و خسته نباشید امکان این هست وقتی محصول موجودیش 0 هست یا قیمت اون 0 هست بجای نمایش 0 ریال نمایش بده "برای اطلاع از موجودی و قیمت تماس بگیرید" یا بجای اینکه نمایش بده "این محصول در انبار موجود نیست" نمایش بده "برای اطلاع از موجودی و قیمت تماس بگیرید" و این عنوان "برای اطلاع از موجودی و قیمت تماس بگیرید" لینک باشه! لینک باشه به صفحه تماس با ما! کجا باید تغییرات رو ایجاد کنم؟ممنون میشم مثل همیشه منتظر کمکهای مفیدتونم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2012 توي بخش ترجمه هر چي دوست داشتيد مي تونيد بنويسيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhmb87 ارسال شده در فروردین 6، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2012 توي بخش ترجمه هر چي دوست داشتيد مي تونيد بنويسيد ممنون از توجهت کامل منظور من رو متوجه نشدید شاید. درسته میشه من مثلا "در انبار موجود نمیباشد" رو تغییر داد ولیکن لینک دار بودن اون متن برام مهمه! و دوم اینکه برای اینکه قیمت محصول بجای نمایش "0 ریال" نمایش بده " تماس بگیرید "حتما مربوط به برنامه نویسی و شرط هاش میشه نه قسمت ترجمه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2012 به راحتی میشه تو فایل TPL این تغییر رو اعمال کرد و با کد شرطی IF میتونید این کار رو بکنید .مثلا یه چیزی شبیه این {if $product.price==0 } {l s='برای آگاهی از قیمت اینجا کلیک کنید' mod='homefeatured'} {else} {if !$priceDisplay}{convertPrice price=$product.price}{else}{convertPrice price=$product.price_tax_exc} {/if} نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhmb87 ارسال شده در فروردین 6، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2012 به راحتی میشه تو فایل TPL این تغییر رو اعمال کرد و با کد شرطی IF میتونید این کار رو بکنید .مثلا یه چیزی شبیه این {if $product.price==0 } {l s='برای آگاهی از قیمت اینجا کلیک کنید' mod='homefeatured'} {else} {if !$priceDisplay}{convertPrice price=$product.price}{else}{convertPrice price=$product.price_tax_exc} {/if} ممنون دوست عزیز یه دنیا لطف کردی فقط اینکه من این کد رو داخل کدوم فایل tpl قرار بدم؟ product.tpl? product-list.tpl? در مورد اینکه بشه تو قسمت ترجه عنوان "این محصول در انبار موجود نیست" رو عضو کرد و لینک دار باشه چیکار میشه کرد؟بازم ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2012 این کدی که گفتم باید تو هر فایلی که قیمت رو نشون میده گذاشته بشه . اون فایلهایی که گفتین بله اونجاها باید اضافه بشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhmb87 ارسال شده در فروردین 7، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2012 من کد رو قرار دادم و force compile هم کردم ولی سایت ارور میده! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2012 شما باید این کد رو جایگزین کدی که قیمت رو نشون میده بکنید . با اضافه کردن کد که درست نمیشه .ضمنا برای هر قسمت کد جداگانه ای میخواد . من این کد رو واسه ماژول محصولات برتر تو صفحه اصلی دادم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhmb87 ارسال شده در فروردین 7، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2012 من اگر بخوام فقط به product.tpl این تغییر رو ایجاد کنم میشه راهنمایی کنید تا بقیه موارد رو بعدا تغییر بدم؟ ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .