xeovoex ارسال شده در فروردین 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2012 با سلام من این کتاب و تو سات پرستا دیدم گفتم اگه کسی هست که اینو داره تو سایت بزاره اگر هم نه چند نفر بشیم بخریم http://addons.prestashop.com/en/80-documentation ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2012 دوست عزیز اگه اینو بخرید خیلی خوبه ولی همین مطالبیه که تو این انجمن و جاهای دیگه دارن دربارش بحث میکنن . چیز دیگه ای نداره . یه سری آموزش های مدیریت پرستاشاپ هستش فقط همین . اونم به زبان انگلیسی .شما اگه مطالب این انجمن رو بخونید شاید اغراق نکردم اگه بگم ده برابر شایدم بیشتر مطلب درباره پرستاشاپ بیشتر از اون کتاب یاد میگیرید . به هر حال میتونید اون کتاب رو هم بخرید مختارید () نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
xeovoex ارسال شده در فروردین 8، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2012 باید تشکر کنم از دوستانی که در این سایت زحمت میکشند بله همینطور که فرمودین سایت اطلا عات کامل و مناسبی داره که تقریبا تمامی مسائل داخل کتاب و پوشش میده ولی قصد بنده فقط پیشنهاد بود من خودم قصد خریدشو دارم اگر کسی مایل هست همینجا اعلام کنه با هم تقسیم کنیم وگرنه میدم به ادمین بعدا تو سایت فروشگاه با قیمت بالاتر بفروشه (: ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2012 فروش این محصولات در بازارچه مجاز نیست. خودتون با دوستان شریک بشید و بخرید هرچند با توجه به اطلاعات موجود در سایت doc.prestashop.com نیازی به اون کتاب ندارید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2012 كافيه تو گوگل سرچ كنيد تا بهتر از اين كاب ها رو رايگان به دست بياريد در صورتي كه نيازي هم اصلا با اين كتاب ها نيست به نظر من نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tinybyte ارسال شده در فروردین 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2013 من که برای مطالبی که با کمی جستجو میشه پیدا کرد پول نمی دم!(شوخی بودا...) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 18، 2013 شاید این کتاب به دردتون بخورهبرای نسخه 1.4 نوشته شدهprestashop_docs.pdf نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tinybyte ارسال شده در فروردین 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 21، 2013 ممنون بابت کتاب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2013 مستندات پارسیhttp://presta-shop.ir/documention/PS14/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .