jack ارسال شده در اسفند 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2014 سلام دوستان میخوام آیتم های توضیحات محصول جدا از هم باشه مثل تصویرhttp://8pic.ir/images/ep1at3306wg6poobyr8p.jpg مورد دیگه مثلابرای یه گوشی موبایل ما یه ویژگی بهش میدیم و چند تا آیتم برای اون ویژگی که وقتی میخوایم محصول اضافه کنیم اون ویژگی و اون آیتم ها رو بهش بدیم سوال من اینه ویژگی که فقط برای 1 آیتم میشه مشخص کرد نمیشه چند مورد برای اون ویژگی انتخاب کرد ( نمونه تصویر ) بعد این کار که همش آیتم اضافه کردن وقت گیر هست این امکان نیست برای هر ویژگی به صورت دستی هنگام اضافه کردن محصول بهش داده بهشه !ماژول برای راحتی کار نیست !! ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اسفند 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2014 سلامبرا سوال اولتون باید ماژول تقسیم بندی ویژگی ها را از سایت پرستااستور بخرید و پیشفرض امکان پذیر نیست. سوال دومتونم من درست متوجه نشدم منظورتونو. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jack ارسال شده در اسفند 21، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2014 سلامبرا سوال اولتون باید ماژول تقسیم بندی ویژگی ها را از سایت پرستااستور بخرید و پیشفرض امکان پذیر نیست. سوال دومتونم من درست متوجه نشدم منظورتونو.لینک ماژول رو محبت میکنید ! سوال دوم هم شاید تو توضیحات ماژول باشه اگه نبود بهتون میگم ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اسفند 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2014 وبسایت prestastore.ir ماژول دسته بندی ویژگی ها. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jack ارسال شده در اسفند 23، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 23، 2014 وبسایت prestastore.ir ماژول دسته بندی ویژگی ها.این ماژول فارسی سازی شده ماژول خریداری شده از addons.prestashop.com هست !لینک ماژول از addons.prestashop.com رو محبت میکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اسفند 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 23، 2014 سلام . راستش من خبر ندارم تا حالا هم ازش استفاده نکردم فقط چون قبلا دیده بودم گفتم شاید به کارتون بیاد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 23، 2014 این ماژول فارسی سازی شده ماژول خریداری شده از addons.prestashop.com هست ! لینک ماژول از addons.prestashop.com رو محبت میکنیدخیر دوست عزیز از خودتون استنباط نکنید . این ماژول ایرانی هست تماما . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .