B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2015 با سلام خدمت کاربران عزیز انجمن پرستاشاپ یه مدت بود که رو یه قالب تجاری کار میکردم و میخواستم اونو به عنوان یک قالب ارزان قیمت در بازارچه برای فروش قرار بدم ، اما امروز تصمیم گرفتم این قالب رو به جای فروش ، رایگان برای دانلود منتشر کنم . قیمت این قالب 50 هزار تومان محاسبه شده بود که بنا به دلایل شخصی صفر شد اسم این قالب هست : مشکی . مشکی یک قالب ساده ، جمع جور و زیباست که برای هر فروشگاهی میتونه مورد استفاده قرار بگیره ، اما برای فروشگاه های رسمی مناسب تره . با توجه به دمو ، برای مواردی چون خودرو و فروشگاه های ورزشی این قالب ایده آل هست . قابل توجه دوستانی که میگن قالب رایگان برای پرستاشاپ کمه ، طی 12 روز گذشته 2 قالب رایگان ایرانی انجمن منتشر کرده امیدوارم از این قالب بتونید استفاده خوبی نمایید . معمولا برای قالب های رایگانی که طراحی میکنم دمو نمیذارم ، اما این قالب ارزش دمو گذاشتن رو داره و از لینک زیر میتونید ببینید : مشاهده دموی آنلاین قالب مشکی [-alert-]این قالب رایگان است ، پشتیبانی ندارد .کپی رایت این قالب مختص همین انجمن بوده و انتشار آن در سایت های دیگر فقط با درج لینک همین تاپیک مجاز می باشد .این قالب برای پرستاشاپ 1.6 می باشد .[/-alert-] [-download-]meshki_ipresta.ir_1.6.zip[/-download-] واکنش ها : reza.azade، sam302، mobin63 و 10 نفر دیگر 13 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در فروردین 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2015 واقعا ممنون . حس کردم دکمه تشکر برای این قالب به صورت رایگان خیلی کمه . خداییش دیگه خیلی باید کسی بی انصاف باشه که بگه پرستا قالب رایگان بدرد بخور نداره . امیدوارم همیشههههههه موفق و شاد باشید واکنش ها : worldmohammad و yarnush 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در فروردین 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2015 اسم جالبی هم انتخاب کردین، بهش می یاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bloodthirsty ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 سلام...لینک دانلود خرابه...لطفا برسی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 سلامتست شد، مشکلی نداره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sunpc861 ارسال شده در خرداد 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 2، 2015 ممنون بابت قالب خوبتون من نصب کردم اما ستون سمت چپ نمایش داده نمیشه که بتونم ای نماد را در ستون نمایش بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H@3!N ارسال شده در خرداد 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 24، 2015 سلام قالب را نصب کردم ولی توی لیست قالب ها نمیاد. اخرین نسخه پرستا را نصب کردم نشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moon ارسال شده در فروردین 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2016 با سلامقالب مرتبی شدهمن سه تا سوال داشتم ۱-برای من منو بهم ریخته شدعلت اش چیهآیتم های منو رو بصورت پشت سر هم روی بنر بالا نشون میدهروی نوار مشکی رنگ منو هیچ آیتمی نوشته نمیشه. ماژول اش تغییر کرده؟ یا همون ماژول منو افقی بالا رو باید تنظیم کرد؟ ۲- نمایش سریع رو چطور فعال کنم. نمایش داده نمیشهحتی پیکر بندی قالب رو هم فعال کردم و تیک مربوط به نمایش سریع رو زدم ولی باز هم نشد ۳- آیا متن مربوط به حق کپی رایت از قسمت پایین فوتر کاملا حذف شده؟ واکنش ها : raedkhaki 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 1، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2016 ماژول منو رو تنظیم دوباره بزنیدنمایش سریع فکر نکنم داشته باشه این قالب .کپی رایت رو هم از ماژول بلوک محتوا میتونید بنویسید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moon ارسال شده در فروردین 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2016 ماژول منو رو تنظیم دوباره بزنیدنمایش سریع فکر نکنم داشته باشه این قالب .کپی رایت رو هم از ماژول بلوک محتوا میتونید بنویسیدممنون _ با تنظیم دوباره منو درست شد. منتهی SubMenu ندارد. و زیر شاخه ها رو لیست نمی کنه. آیا این قالب اینجوری طراحی شده یا باید نشون بده؟_ نمایش سریع خیلی چیز خوبیه. حیف شد که نداره_ برای کپی رایت هم گزینه "قدرت گرفته از پرستاشاپ" تیک خورده ولی چیزی نشون نمی ده. بقیه تیک ها ی فوتررو دست می زنم تغییر می کنه ولی این یدونه نه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moon ارسال شده در فروردین 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2016 ممنون _ با تنظیم دوباره منو درست شد. منتهی SubMenu ندارد. و زیر شاخه ها رو لیست نمی کنه. آیا این قالب اینجوری طراحی شده یا باید نشون بده؟_ نمایش سریع خیلی چیز خوبیه. حیف شد که نداره _ برای کپی رایت هم گزینه "قدرت گرفته از پرستاشاپ" تیک خورده ولی چیزی نشون نمی ده. بقیه تیک ها ی فوتررو دست می زنم تغییر می کنه ولی این یدونه نهبرای کپی رایت یه خط کد از قالب پیش فرض در فایل blockcms.tpl کپی کردم. درست شدهمون خط های آخر که لینک و اسم پرستاشاپ فارسی رو نوشتهفکر می کنم کد اش جا افتاده برای نمایش سریع هم در فایل product_list_rtl.css در سمت .quick-view کد display:none !important; رو حذف کردم . درست شد. این کد برای چی بوده؟ الان فقط مونده نمایش زیر شاخه ها در منو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در فروردین 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2016 با سپاس چطور می شه رنگ سرخ قالب رو به رنگ های دیگه تبدیل کرد؟ واکنش ها : raedkhaki 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
teatreroyaha ارسال شده در فروردین 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2016 اقا منم این مشکل رو دارم آیتم های منو رو بصورت پشت سر هم روی بنر بالا نشون میدهروی نوار مشکی رنگ منو هیچ آیتمی نوشته نمیشه.کسی میتونه کمک کنه چجوری درس کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 19، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2016 ماژول منو رو تنظیم دوباره بزنید درست میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
teatreroyaha ارسال شده در فروردین 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2016 من مسیر ماژول > ماژول ها و سرویس ها > پیکربندی منوی افقی بالا رو انتخاب و پیکربندی کردم آیا منظورتون همون بود که درست کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 20، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2016 به جای رفتن به پیکربندی ، سمت چپ پیکربندی یه فلش کوچولو هست ، بزنید یه منو باز میشه ، یه عبارت هست توش : تنظیم دوبارهکلیک میکنید ماژول حذف و بعد اتوماتیک نصب میشه ( restart میشه ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در فروردین 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2016 ببخشید چطور می شه کاری کرد که لوگو سایت در موبایل هم به نمایش در بیاد؟ زمانی که سایت رو بای موبایل باز می کنیم لوگو نشون داده نمی شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
teatreroyaha ارسال شده در مهر 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2016 سلام من این دو مشکل رو در قالب مشکیدارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید دوستان اول اینکه در صفحه اصلی وقتی روی گزینه افزودن به سبد خرید رو میزنم ، محصول به سبد خرید اضافه نمیشه باید برید تو توضیحات محصول و اونجا باید دکمه اضافه به سبد رو بزنی تا محصول به سبد اضافه شه دوم اینکه در عکس نشون دادم در سبد خرید وقتی محصولی رو میخوایی حذف کنی حذف نمیشه http://uupload.ir/files/2pzc_kkkkk.jpg دوستان عزیز کسی میدونی لطفا کمک کنه ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 8، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2016 باید توجه کنید که قالب ها رو با توجه به نسخه ای که سازگار هستند استفاده کنید ، این قالب مختص اولین نسخه 1.6 ارائه شده بود ( نهایت نسخه 1.6.0.6 ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahmadreza.rstm ارسال شده در آذر 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2016 سلام، با تشکر از قالب مفیدی که به رایگان قراردادینمن میخوام واسه سایت شمارنده وبگذر بزارم ولی نمی دونم کجاش باید قرار بدم، داخل کد های اصلی خود قالب مثل فوتر و ایندکس هم قراردادم نشد، آیا ماژولی هست واسه این که بتونیم از یک کد HTML استفاده کنیم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آذر 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2016 سلام.ماژول رایگان دارهhttp://www.prestastore.ir/free-modules/43-html-javascript.html واکنش ها : vahid2016 و ahmadreza.rstm 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahmadreza.rstm ارسال شده در آذر 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2016 دوستان چطوری میشه توی صفحه اصلی یه مطلبی اضافه کرد، توی دمو قالب اونجایی که عکس ماشین هست و یه نوشته کنارش، من میخوام مطلب بزنم اونجا از مدیریت محتوا استفاده کردم ولی نمی دونم چطوری نمایش بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آذر 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2016 فکر میکنم ماژول Home Editorial هست.از منوی ماژول ها >> ماژول ها نصب و تنظیمش کنید. واکنش ها : ahmadreza.rstm 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahmadreza.rstm ارسال شده در آذر 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2016 ممنون بابت راهنمایی های مفیدتون، قابلیت ادامه مطلب یا همان شکست صفحه کار نمیکنه توی این ماژول؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آذر 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2016 نداره فکر کنم.من ندیدم دموی قالبو.ولی خودتون میتونید بزارید دیگه.کاری نداره واکنش ها : ahmadreza.rstm و raedkhaki 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .