Mohammad1980 ارسال شده در فروردین 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2015 درود دوستانمن چند وقتی هست یک فروشگاه لباس به نام بیبی شیک راه اندازی کردم. الان سایت روی سرورهای ابری پارس پک هست. 2 گیگ رم و 4 هسته سی پی یو براش گرفتم. اما احساس میکنم سرعت سایتم بسیار پایین هست. از پرستا شاپ 1.6 استفاده میکنم .چطور میتونم سرعت سایت رو افزایش بدم ؟ میشه یک تست بفرمایید بگین سرعت سایت خوبه یا نه؟www.babyshik.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2015 در بخش پارامترهای پیشرفته / کاراییدر بخش : CCC (ترکیب، فشرده سازی و حافظهی موقت)همه گزینه ها رو فعال کنید و سپس به صفحه اول سایت خود رفته و رفرش کنید واکنش ها : pixco و mehdikashi 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad1980 ارسال شده در فروردین 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2015 درود انجام دادم اما تغییر آنچنانی ندیدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2015 درود انجام دادم اما تغییر آنچنانی ندیدمحجم سایت شما با انجام این کار به نصف کاهش یافته چطور تغییری ندیدین !البته اگه منظورتون از کند بودن سایت ، تاخیری که در همان اول زدن آدرس سایت هست ، باید بگم شاید مربوط به هاستتون باشه . وقتی آدرس سایتتون رو میزنیم ، حداثل یه 6 ثانیه ای سایت هنگ میکنه و سپس یهو لود میشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niyahel ارسال شده در فروردین 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2015 به نظر من از رو سرور ابری بیاین بیروناز شما در مورد سرور ها یا هاست های ابری اصلا اطلاع دارید ؟ مشکل از هاسته . من برسی کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در تیر 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 26، 2015 سلامبه نظر من در صفحه اول سایت خیلی محصول گذاشتی لود سخت میشه محصولات صفحه اول محدود کن عکس محصول رو هم میتونی کاهش بدی تا بهینه بشه من چند تا از عکس سایت رو دانلود کردم هنوز جای کاهش حجم داره (40-50%) کاهش پیدا کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hamid2day ارسال شده در تیر 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2015 من این کارو کردم عالی بودخیلی تغییر کرددوستان دیگه هم تست می کنندhttp://www.speed-bicycle.comدر بخش پارامترهای پیشرفته / کاراییدر بخش : CCC (ترکیب، فشرده سازی و حافظهی موقت)همه گزینه ها رو فعال کنید و سپس به صفحه اول سایت خود رفته و رفرش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در مهر 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2015 به نظر من هم تعداد محصولات در صفحه اول زیاد هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdikashi ارسال شده در فروردین 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2016 در بخش پارامترهای پیشرفته / کاراییدر بخش : CCC (ترکیب، فشرده سازی و حافظهی موقت)همه گزینه ها رو فعال کنید و سپس به صفحه اول سایت خود رفته و رفرش کنیدخدا خیرت بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pixco ارسال شده در فروردین 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2016 در بخش پارامترهای پیشرفته / کاراییدر بخش : CCC (ترکیب، فشرده سازی و حافظهی موقت)همه گزینه ها رو فعال کنید و سپس به صفحه اول سایت خود رفته و رفرش کنیدسلام من انجام دادم عالی بود ولی میخوام بدونم صدمه ای که نمیزنه به سایت؟جون من در وردپرس بابت یک پلاگین که همچین کاری رو تقریبا میکرد ضربه خیلی بدی خوردم و سیستم سایت رو بهم ریخت الان در پرستاشاپ من 1.6 ریخته شده و قالب باهاش مچ است خواستم بدونم مشکلی که ایجاد نمیشه بعدا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2016 خیر هیچ مشکلی پیش نمیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در فروردین 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2016 دوستان در بلاگ ای پرستا یک فیلم آموزشی درباره ی بهینه سازی قرارداده شده. در این نشانی:http://ipresta.ir/blog/10_%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87.html واکنش ها : B.A.H.M.A.N 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .