rezpersik ارسال شده در فروردین 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2015 قبل از هر چیز من پستای قبلی مربوط به واحدهای پولی رو خوندم ولی جوابی نگرفتممن درگاه بازپرداخت رو نصب کردم ولی تو مرحله پرداخت خطا میده ، عکسشو ضمیمه کردم . مشکل از تنظیمات واحد پوله ؟ یا از درگاه بازپرداخته ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2015 مشکل واحد پول شما ارتباطی به این تاپیک نداره.خطایی هم که داده کاملا واضح هست و نیازی به توضیح نداره Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
djfilm ارسال شده در شهریور 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2015 با سلام من بازپرداخت رو برا سایتم نصب کردم واسه پرداخت و اینا مشکل نداره فقط زمان پرداخت مشتری میخوام که پرداخت تایید شده بزنه داخل سفارشا وقتی سفارشو کامل میکنه ممنون اگه پاسخ بدیت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در شهریور 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2015 خب مگه وقتی مشتری پرداخت رو کامل می کنه نمی زنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
film2serial ارسال شده در شهریور 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2015 خیر نمیزنه مشکل منم دقیقا همینه اگه راه حل رو میدونید ممنون راهنمایی بفرمایید سبد خرید و اینا پر میشه خودم تست کردم ولی مشکل اینجاست تایید بازپرداخت نمیزنه وقتی پرداخت صورت میگیره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2015 پس چی میزنه؟ Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .