rezajoooon ارسال شده در اردیبهشت 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2015 با سلام خدمت دوستان پرستا شاپ 1.6 نصب کردم ولی ستون چپ رو نشون نمیده. گفته هایی که در تاپیک ها بود رو خوندم. همه ی کارارو انجام دادم ولی درست نشد. یه چیز جالب اینکه وقبی پرداخت نهایی رو می زنم و بر میگرده تو سایت ستون راست نشون داده می شه عکساشم گذاشتم. لطفا کمک کنید تا درستش کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در اردیبهشت 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2015 تنظیمات +قالبها+ویرایش+ جلو اسم فروشگاهتون تیک ستون سمت چپ رو بذارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezajoooon ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 آقا از لطفتون ممنونم ولی گفتم که همه ی کارهایی که گفته شده را انجام دادم و درست نشده کارم خیلی هم فوریه فولدر ادمین اصلی رو کپی کردم روی ادمین سایت. ستون چپ و راست خاموش روشن کردم خلاصه همه کاری کردم و نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 ماژولها / موقعیت ها. در این صفحه دنبال ستون چپ و راست بگردین و روی ویرایش تک تک ماژول ها کلیک کنید و در بخش استثاها هر چی هست تیک خورده بردارید و ذخیره کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezajoooon ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 دوستان این مشکلی که مطرح کردم اصلا مشکل نیست چون قالب پیشفرض 1.6 تو صفحه اولش جداول چپ و راستشو عمدا نشون نمیده برای جا بودن برای عکسها ! و این اشکال نیست حداقل من نمی دونستم که اینطوری هست. ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sunpc861 ارسال شده در خرداد 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2015 خوب حالا چیکار کنیم که بتونیم در قالب پیش فرض ستون چپ و راست داشته باشیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezajoooon ارسال شده در خرداد 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2015 خوب حالا چیکار کنیم که بتونیم در قالب پیش فرض ستون چپ و راست داشته باشیمبهترین کار اینه که قالبی انتخاب کنید که این ستون هارو داشته باشه. تغییر قالب پیش فرض خیلی سخته اگرم درست بشه قشنگ و دقیق نخواهد بود دوست من. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در خرداد 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2015 خوب حالا چیکار کنیم که بتونیم در قالب پیش فرض ستون چپ و راست داشته باشیم دوستان این مشکلی که مطرح کردم اصلا مشکل نیست چون قالب پیشفرض 1.6 تو صفحه اولش جداول چپ و راستشو عمدا نشون نمیده برای جا بودن برای عکسها ! و این اشکال نیست حداقل من نمی دونستم که اینطوری هست. !دوستان عزیز بهتره پست های 2 و 4 را یکبار دیگه دقیق تر عمل کنید و البته اینم اضافه کنم که در قسمت تنظیمات - قالب ها 》 ویرایشصفحه index را پیدا کنید و تیک های ستون راست یا چپ را فعال کنید . گرچه قبلا فعال کردن ستون ها در قالب پیشفرض بسیار توضیح داده شده توسط دوستان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2015 اگر کمی بگردید بارها توضیح داده شده که چطور ستون رو فعال کنید در قالب پیش فرض نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .