turkoghlan ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 سلام من چند تا تاپیک که مشابه این موضوع بود رو مطالعه کردم و لی هیچ مدوم مشابه مشکلی که برای من پیش اومده نبود ، من برای یک کالا مثلا قیمت 85.000.000 ریال رو درنظر میگیرم منتها بعد از ذخیره کردن به شکل زیر در میاد ، لطفا راهنمایی کنید http://8pic.ir/images/apyiigk372qtjl5wmw11.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
turkoghlan ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 حل شد با تشکر کاش یه آموزش جامع در مورد پنل مدیریت و توضیح و نحوهی پیکربندی ابتدایی یک فروشگاه تهیه میشد و در بازارچه به فروش میرسید ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 سلام دوست گرامی نباید مبلغ خودتون رو با . از هم جدا کنید فقط وارد کنید 85000000 موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
turkoghlan ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 ممنون آقا موسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .