mohammad ارسال شده در آبان 20، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2011 من شنیدم روی 1.4 ماژول مقایسه کالا ها رو رایگان داره اما همچنین چیزی ندیدم .میشه راهنمایی کنید که بطور کامل چه فرق هایی به 1.3 داره ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 20، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2011 بزودی یه لیست کامل از تفاوت های این دو نسخه با هم تهیه می کنیم اما مهم ترین تفاوتی که در نسخه های جدید هر اسکریپتی وجود داره رفع شدن مشکلات امنیتی و مدیریتی اونه. موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sammy ارسال شده در فروردین 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2012 سلام من دارم از اپن کارت به پرستا شاپ کوچ میکنمخواستم اگه میشه تفاوت این دو رو هم بگید که جمع بندی کنم ببینم کارم درسته یا اشتباههرچی گشتم مقایسه ی دقیقی ندیدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2012 امکان مقایسه در نسخه 1.4 از امکانات پرستاشاپ است و ماژول نیست (بخشی از هستهی فروشگاه است)امکان پرداخت مهمان و پرداخت یک صفحه ای به صورت پیش فرض در نسخه 1.4 ارایه شدهامکان انتقال خودکار دامنه های فرعی به دامنه اصلیو امکانات زیادی که میتونید در فایل changelog مشاهده کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2012 قابل ذكره براي دوستان امکان مقایسه در نسخه 1.4 از امکانات پرستاشاپ است و ماژول نیست (بخشی از هستهی فروشگاه است)(ماژولش نيز براي 1.3 موجوده ولي نه به رايگان) امکان پرداخت مهمان و پرداخت یک صفحه ای به صورت پیش فرض در نسخه 1.4 ارایه شده(ماژولش غير رايگانش براي 1.3 با امكانات خيلي بهتر از پيش فرض 1.4 با امكان ajax كامل با امكان حذف بعضي فيلد هاي فرم سفارش و ...http://bazaar.presta-shop.ir/43-one-page-chekout.html امکان انتقال خودکار دامنه های فرعی به دامنه اصلیاين كه به راحتي قابل انجام بود با .htaccess بد نيست يكي ويژگي هاي منحصر به فردش رو كامل بزاره و منم كه زياد از 1.4 خوشم نمي اد مخصوصا با ديباگ كردن هميشگيش بعد از هر تغيير البته چاره اي نيست چون از اسمارتي نسخه جديد استفاده مي كنه ولي از 1.5 نميشه گذشت پيشنهاد مي كنم نسخه 1.5 نهايي اومد حتما به اون پيوند بخوريد با ويژگي هايي كه ديدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در فروردین 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2012 يك مزيتي كه 1.4 داره اينه كه قابليت اينو داره كه سرعت لود صفحاتش از 1.3 بيشتر ميشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2012 يك مزيتي كه 1.4 داره اينه كه قابليت اينو داره كه سرعت لود صفحاتش از 1.3 بيشتر ميشه تجربي حرف نزديد لطفا علمي بگيد همراه با آمار و ارقامخوب شما وقتي ماژولي روش سوار مي كني طبيعتا تاخير داريشما يه سايت با تمامي ماژول هاي پيش فرض بياري بالا سرعت در همان هاست 1.3 بيشتره تا 1.4 چون خودم تست كردم مي گمدر موقعيت هاي شبيه بايد قرار بديد و مساوات لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2012 خوب استفاده از اسمارتی 3 و کامپایل خودش باعث افزایش سرعت میشه. در واقع اسمارتی یک بار کامپایل میکنه و کش میکنه ولی در نسخه 1.3 با هربار لود سایت یک بار کامپایل انجام میشه.امکاناتی که عرض کردم رایگان بودنش کم اهمیت نیست.اگر اشتباه نکنم امکان مقایسه محصولات هم در نسخه 1.3 وجود نداره و یا به صورت ماژول ارایه شده؟ http://www.google.com/uds/css/small-logo.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2012 به پست 5 مراجعه كن دانوش جان امکان مقایسه در نسخه 1.4 از امکانات پرستاشاپ است و ماژول نیست (بخشی از هستهی فروشگاه است)(ماژولش نيز براي 1.3 موجوده ولي نه به رايگان ولي با امكاناتي خيلي بيشتر و تنظيمات پيشرفته) بله هر امكاني مشكلات خودش رو داره و از اون ور هم بايد دوستان دقت داشته باشند كه بعد از هر تغييري در 1.4 بايد كامپايل كنند ولي در 1.3 بعد هر تغييري چون به صورت پويا عمل مي كنه و نه ايستا مثله 1.4 تغييرات در ان واحد قابل رويته و از يه نظر هم پويا براي اسكريپت هايي نظير گوگل خيلي بهتره و امكاناتي كه به سايت هاي ديگه پاس داده ميشه براي همين حتي در نسخه 4 مي تونيد اسمارتي نسخه قبل رو تيك بزنيد و عين 1.3 پويا بشه و ديگه بعد از هر تغيير نياز به كامپايل نداشته باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2012 شروین جان من فکر کنم آلزایمر شدید گرفتم )حرفی که خودم زدم یادم رفته )به هر حال ما فقط بخشی از امکاناتی که در دید هست رو ذکر کردیم و اگر فایل تغییرات رو مطالعه کنید لیستی بزرگ از تغییرات دارید که خیلی هاش در ابتدا به چشم نمیاد اما در حین کار به مشکل میخورید و البته نه در همه موارد و در هر هاستی. http://www.google.com/uds/css/small-logo.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tohfehsara ارسال شده در دی 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2015 قابل ذكره براي دوستان امکان مقایسه در نسخه 1.4 از امکانات پرستاشاپ است و ماژول نیست (بخشی از هستهی فروشگاه است)(ماژولش نيز براي 1.3 موجوده ولي نه به رايگان) امکان پرداخت مهمان و پرداخت یک صفحه ای به صورت پیش فرض در نسخه 1.4 ارایه شده(ماژولش غير رايگانش براي 1.3 با امكانات خيلي بهتر از پيش فرض 1.4 با امكان ajax كامل با امكان حذف بعضي فيلد هاي فرم سفارش و ...http://bazaar.presta-shop.ir/43-one-page-chekout.html امکان انتقال خودکار دامنه های فرعی به دامنه اصلیاين كه به راحتي قابل انجام بود با .htaccess بد نيست يكي ويژگي هاي منحصر به فردش رو كامل بزاره و منم كه زياد از 1.4 خوشم نمي اد مخصوصا با ديباگ كردن هميشگيش بعد از هر تغيير البته چاره اي نيست چون از اسمارتي نسخه جديد استفاده مي كنه ولي از 1.5 نميشه گذشت پيشنهاد مي كنم نسخه 1.5 نهايي اومد حتما به اون پيوند بخوريد با ويژگي هايي كه ديدم سلامامکان داره در مورد htaccess توضیح بدیدتا بیشتر در موردش بدونم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tohfehsara ارسال شده در دی 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2015 شروین جان من فکر کنم آلزایمر شدید گرفتم )حرفی که خودم زدم یادم رفته )به هر حال ما فقط بخشی از امکاناتی که در دید هست رو ذکر کردیم و اگر فایل تغییرات رو مطالعه کنید لیستی بزرگ از تغییرات دارید که خیلی هاش در ابتدا به چشم نمیاد اما در حین کار به مشکل میخورید و البته نه در همه موارد و در هر هاستی. http://www.google.com/uds/css/small-logo.png سلامامکانش هست در مورد هاست هایی که با پرستا بیشتر همخوان هستند توضیح بدیدو اینکه کنترل پنل تو پرستا باید سی پنل باشه یا دایرکت ادمینممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2015 متاسفانه از معرفی هاست در انجمن معذوریم. میتونید تیکت بزنیدسی پنل و دایرکت ادمین پنل های مدیریت هاستتون هستند و ارتباطی با پرستا ندارن. فقط کار کردن با سی پنل راحت تر از دایرکت ادمین هستبرای پرستاشاپ باید هاست لینوکسی از جای معتبر تهیه کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده