hidden ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 سلامدوستان سفارش تو سایت ما ثبت نشده اما مشتری مدعی هست پرداخت کرده و راست هم میگه اس ام اس از طرف پی لاین اومد و پرداخت شده اما تو قسمت سفارشات چیزی ثبت نشده تو پنل مشتری هم چیزی ثبت نشده ممنون میشم کمک کنید بیش از 100 پرداخت انجام شده الان این مشکل به وجود اومده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 هایدن من هم یه مدت با درگاه بانک ملت این مشکل برام پیش اومد به نظرم رفع مشکل با یه بار سر زدن به دیتابیس حل می شه، نمی دونم چرا ولی من رفتم تو دیتابیس و برگشتم درست شد، شاید یه سری کدها باید فراخوانی بشه و با سرعت لود هاستی که پایین باشه ( نه سرعت اینترنت مشتری) کامل فراخوانی نمی شه، پول واریز شده ولی خطا پرداخت می ده و خطاهای دیگه و هیچ سفارشی ثبت نشده ولی در منو مشتری، رو که نگاه می کنی می بینی چی خریده! و چقدر پول داده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 هایدن من هم یه مدت با درگاه بانک ملت این مشکل برام پیش اومد به نظرم رفع مشکل با یه بار سر زدن به دیتابیس حل می شه، نمی دونم چرا ولی من رفتم تو دیتابیس و برگشتم درست شد، شاید یه سری کدها باید فراخوانی بشه و با سرعت لود هاستی که پایین باشه ( نه سرعت اینترنت مشتری) کامل فراخوانی نمی شه، پول واریز شده ولی خطا پرداخت می ده و خطاهای دیگه و هیچ سفارشی ثبت نشده ولی در منو مشتری، رو که نگاه می کنی می بینی چی خریده! و چقدر پول دادهداداش بلافاصله مشتری گفت این مشکل پیش اومده خودم تست کردم و خرید کردم از سایت مشکلی نبود و ثبت شد... نمیدونم والا اولین بار بود این مشکل پیش میومد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 خب جریان من هم همین جوری بود، دو سه روز بعد سه چهار تا سفارش اینجوری شد و...اگه بازم اینجوری شد همون راه رو برو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
takseven ارسال شده در خرداد 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2015 این مشکل هم برای من بود که شرکت هاستینگ رو درجریان گذاشتم و رم اکانت من رو ارتقا دادن و مشکل فعلا حل شده که ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در بهمن 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2015 سلامدوستان از پی لاین اس ام اس اومده برای تراکنش جدید واریز به حساب پی لاین شدهمشتریان - سبد های خریداین مسیر وقتی میرم سفارشات رو میتونم ببینم زمان سفارش و زمان پرداخت رو پیدا کردم وقتی روی نمایش کلیک میکنم ادرسی از مشتری ندارم نوشته شدهCart #008205 مهمان روي 1394-08-19فکر کنم جز گروه مهمانان ثبت نام نشده هست چطوری این گروه رو کلا حذف کنیم تا دیگه این مشکل رو نداشته باشم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در بهمن 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2015 سلامدوستان از پی لاین اس ام اس اومده برای تراکنش جدید واریز به حساب پی لاین شدهمشتریان - سبد های خریداین مسیر وقتی میرم سفارشات رو میتونم ببینم زمان سفارش و زمان پرداخت رو پیدا کردم وقتی روی نمایش کلیک میکنم ادرسی از مشتری ندارم نوشته شدهCart #008205 مهمان روي 1394-08-19فکر کنم جز گروه مهمانان ثبت نام نشده هست چطوری این گروه رو کلا حذف کنیم تا دیگه این مشکل رو نداشته باشم ؟http://8pic.ir/images/xmgy6sjq0okhc98dc91x.jpg http://8pic.ir/images/1ca1mns6o5t9fom199nl.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در بهمن 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2015 الان من ادرسی هم از مشتری ندارم که جنس رو بفرستم براش . این رو چیکار کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مرداد 9، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2016 سلام من این مشکل رو چند بار تا حالا داشتم الانم مشتری میگه 122 ت تاریخ 16/2/95 خرید کردم توی قسمت مشتریان - سبد خرید اون تاریخ درسته مشتری محصولات رو اضافه کرده با هزینه ارسالش 122 ت شده اما معلوم نیست پرداختش کرده یا نه ! تو سایت واسطه پرداخت اون تاریخ اصلا این قیمت خریدی نداشتیم الان نمیدونیم مشتری راست میگه یا نه.... چیکار کنیم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .