morteza98 ارسال شده در خرداد 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 2، 2015 سلام کلی تو انجمن و تو خود سایت جست و جو کردم حتی ترجمه های سایت رو هم گشتم ولی نتونستم اون کلمه رایگان رو حذف کنم .. حامل ها رو هم مبلغ دار کردم بازم تغییری نکرد .. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در خرداد 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 2، 2015 سلام دوست عزیزاون حامل رایگان با چه اسمی در سبد خرید وجود داره . ؟اگر حامل اسمی نداره و یا اسمش توی لیست حامل هاتون در بخش حامل های مدیریت نیست ممکنه شما در بخش تخفیفات سبد خرید تخفیفی تعریف کرده اید که در شرایط خاص گزینه حمل رایگان فعال میشود. همه تخفیفات سبد خرید را غیر فعال کنید اگر بازم مشکل برطرف نشد شاید توی تنظیمات حامل ها تغییری دادین . واکنش ها : دانوش 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در فروردین 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2016 بنده هم کم و بیش چنین پرسشی داشتمزمانی که خریدار گزینه رو به سبد خرید اضافه می کنه و پرداخت نهایی رو می زنه در بخش «خلاصه سبد خرید» گزینه «جمع هزینه حمل» رو رایگان می زنه. مشتری فکر می کنه رایگان هست و بعد که نام نویسی کرد هزینه پست افزوده می شه. چطور می شه این موضوع رو حل کرد؟یعنی به جای واژه ی «رایگان» که نوشته شده مثلا بنویسیم (پس از نامنویسی افزوده می شود) یا به عهده خریدار یا ... http://uupload.ir/files/d1fn_capture.jpg http://uupload.ir/files/529y_capture1.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2016 کشور ایران رو ویرایش کنید و یکی از مناطق رو به عنوان منطقه اصلی برای کشور ایران انتخاب کنید. یعنی یکی از مناطقی که هزینه حمل دارند مثل درون استانیسایر کشورها رو غیر فعال کنیدترجیحا یک حامل رو به عنوان پیش فرض انتخاب کنیدبسته به نسخه پرستاشاپ شما و تنظیمات حامل شما به محض افزودن به سبد یا هزینه حملی نمایش داده می شود و یا خالی نمایش داده میشود Sent from my Xperia using Tapatalk pro واکنش ها : shop، saeed.5570 و nasimparsi 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .