smartman ارسال شده در خرداد 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 30، 2015 سلام خدمت دوستان پرستاشاپی ببخشید اگر سوالم خیلی مبتدیانه به نظر میرسه ولی چون گشتم و به نتیجه نرسیدم سوال میکنم، میخواستم ببینم توی ویژگی ها چطور میشه از علامت تیک استفاده کر مثلا میخوام بگم این موبایل دوربین داره به جای بله یه علامت تیک بیاد تصویر ضمیمه رو ببینید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در خرداد 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 30، 2015 نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در خرداد 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 30، 2015 این یک ماژول تجاری هست به اسم ماژول دسته بندی ویژگی ها یا اسمی مشابه اینکه به بازارچه باید مراجعه کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smartman ارسال شده در خرداد 30، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 30، 2015 نمیشهpuzzlefix عزیز شما خودتون به چه نحوی داخل سایتتون گذاشتید ؟ من منظورم فقط اون علامت تیک سبز رنگ هست یا دایره قرمز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arash123 ارسال شده در مرداد 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 17، 2015 سلام دوستان عزیزمن هم می خواستم به جای قرار دادن مقادیر دارد، بله و ... از تیک و ندارد، خیر و ... از ضربدر استفاده کنم. لطفا راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smartman ارسال شده در مرداد 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 17، 2015 سلام من خودم در نهایت به نتیجه رسیدم شما به جای دارد و ندارد باید از yes و no استفاده کنید خودش به صورت اتوماتیک از تیک و ضربدر استفاده میکنه. متاسفانه 1 ماه نوشته من اینجا بود هیچکی جواب نداد انشالله به درد شما بخوره واکنش ها : arashshiler، miladsalehi و starter 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arash123 ارسال شده در مرداد 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 17، 2015 سلام من خودم در نهایت به نتیجه رسیدم شما به جای دارد و ندارد باید از yes و no استفاده کنید خودش به صورت اتوماتیک از تیک و ضربدر استفاده میکنه. متاسفانه 1 ماه نوشته من اینجا بود هیچکی جواب نداد انشالله به درد شما بخورهسلام دوست عزیزممنون بابت راهنماییتون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjani ارسال شده در مرداد 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 18، 2015 من الان از Yes و No در ویژگی محصولات استفاده کردم اما بازم همون Yes , No نشون داده میشهفکر کنم فقط با ماژول ویژگی محصول بشه به این قابلیت دست یافتالبته من این ماژول رو تو لیست بازارچه خودمون ندیدم اما تو سایتهای دیگه هستمدیران عزیز راهنمایی کنن واسه خرید این ماژول از کجا اقدام کنم واکنش ها : arashshiler 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 18، 2015 دوستان عزیز این yes no فقط مختص قالب الکترومارکت هست و تو بقیه قالب ها کار نخواهد کرد .میتوانید ماژول دسته بندی ویژگی ها را خریداری نمایید ( این ماژول فقط در یک سایت موجود میباشد ، هر کجا این ماژول را دیده اید از همونجا میتونید خرید کنید ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 18، 2015 سایت همکار پرستا استور نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .