omdehsharj ارسال شده در تیر 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2015 سلاممن وقتی که برای اولین بار عکس لوگو رو تعویض میکنم ، لوگو رو دیگه نمایش نمیده و به جاش علامت سوال نمایش میده .لطفا راهنمایی کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در تیر 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2015 با چه فرمتی لوگو رو گذاشتین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omdehsharj ارسال شده در تیر 4، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2015 png حتی وقتی عکس اولیه رو میذارم باز به همین ترتیبهبا چه فرمتی لوگو رو گذاشتین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2015 فایل htaccess رو دوباره ایجاد کنید (به تنظیمات -> seo و urlها رفته و روی کلید ذخیره یکبار کلیک کنید) ببینید مشکلتون حل میشه یا خیر؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در تیر 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2015 فایل htaccess رو دوباره ایجاد کنید (به تنظیمات -> seo و urlها رفته و روی کلید ذخیره یکبار کلیک کنید) ببینید مشکلتون حل میشه یا خیر؟تو ورژن 1.6.0.14 من به این آدرسی که گفتید رفتم دو تا دکمه Save وجود داشت. هر دو رو هم زدم، اما بازم لوگو به صورت علامت سوال میاد. تو ورژن 1.6.0.6 همچین اشکالی وجود نداشت. اگه کمک کنید ممنون میشم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2015 این مشکل عمومی در 1.6.0.14 نیست. باید بررسی بشه ببینیم مشکل از چی ناشی شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در تیر 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2015 این مشکل عمومی در 1.6.0.14 نیست. باید بررسی بشه ببینیم مشکل از چی ناشی شدههنوز بررسی نشده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2015 آدرس فایل لوگو رو بگیرید و نام و مسیر فایل رو پیدا کنیدعکستون رو دستی در همان محل آپلود کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در تیر 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2015 آدرس فایل لوگو رو بگیرید و نام و مسیر فایل رو پیدا کنیدعکستون رو دستی در همان محل آپلود کنید Sent from my Xperia using Tapatalk proاین کار رو کردم. درست نمیشه. فکر کنم مشکل تو آدرس دهی باشه. یعنی وقتی لوگوی جدید رو ذخیره میکنیم، جایی آدرس مسیر لوگو تغییر پیدا میکنه و دیگه نمیتونه نشونش بده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2015 عکس به هر حال از یک مسیر میاد. ممکنه مسیر عکس رو بذارید اینجا؟ Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در تیر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2015 عکس به هر حال از یک مسیر میاد. ممکنه مسیر عکس رو بذارید اینجا؟ Sent from my Xperia using Tapatalk proمن روی لوکال تازه نصب کردم. این آدرس لوگو:C:\wamp\www\ps1.6\img\logo.jpg دوباره بگم که روی ورژن 1.6.0.6 این مشکل وجود نداشت. ورژن جدید که نصب کردم اینطوری شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2015 خب وقتی عکس رو دستی در این محل بذارید نمیشه که لود نشه و لوگو رو نمایش خواهد داد Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در تیر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2015 خب وقتی عکس رو دستی در این محل بذارید نمیشه که لود نشه و لوگو رو نمایش خواهد داد Sent from my Xperia using Tapatalk proمن یه اسکرین شات گرفتم. مشاهده کنید که همه چی همونطوره که گفتم. حتی لوگوی پیش فرض خود پرستاشاپ هم نمایش داده نمیشه. با کروم این طوری نشون میده، با موزیلا علامت سوال. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2015 سلامآدرس سایت ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در تیر 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2015 سلامآدرس سایت ؟عرض کردم که روی لوکال دارم تست میکنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2015 واقعا فکر نمیکنم بدون مشاهده بشه پاسخی داد چون بنظر همه چیز در ظاهر صحیحه. باید دید مشکل از کجاست. از اول این مشکل وجود داشت یا اخیرا این مشکل پیش اومده؟یک پرستای دیگه نصب کنید در یک پوشه جداگانه ببینید اونجا هم مشکل دارید؟ ممکنه ایراد از تنظیمات ومپ (یا زمپ و ...) باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در تیر 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2015 واقعا فکر نمیکنم بدون مشاهده بشه پاسخی داد چون بنظر همه چیز در ظاهر صحیحه. باید دید مشکل از کجاست. از اول این مشکل وجود داشت یا اخیرا این مشکل پیش اومده؟یک پرستای دیگه نصب کنید در یک پوشه جداگانه ببینید اونجا هم مشکل دارید؟ ممکنه ایراد از تنظیمات ومپ (یا زمپ و ...) باشهپرستا 1.6.0.6 رو نصب کرده بودم اول، مشکلی نبود.پرستا 1.6.0.14 رو که نصب کردم این اتفاق افتاد. دو بار هم نصب کردم. من یک بار دیگه تو یه فولدر دیگه نصب میکنم ببینم مشکل حل میشه یا نه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در تیر 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2015 واقعا فکر نمیکنم بدون مشاهده بشه پاسخی داد چون بنظر همه چیز در ظاهر صحیحه. باید دید مشکل از کجاست. از اول این مشکل وجود داشت یا اخیرا این مشکل پیش اومده؟یک پرستای دیگه نصب کنید در یک پوشه جداگانه ببینید اونجا هم مشکل دارید؟ ممکنه ایراد از تنظیمات ومپ (یا زمپ و ...) باشهمتاسفانه بازم همین مشکل وجود داره. وقتی لوگو رو ذخیره میکنم تو پنل ادمین، و بعد میرم تو فولدر img میبینم که فایل لوگو با این اسم ذخیره شده: رگال-logo-1429865750.اگرچه وقتی اسم رو هم به logo تغییر میدم بازم لود نمیشه تو صفحه اصلی فروشگاه. (فقط روی لوکال تست کردم)با Ctrl+F5 هم ریفرش کردم فرقی نداره. تو فروم اصلی پرستاشاپ هم سرچ کردم این موضوع بوده اما با تغییراتی که گفتن مشکل چند نفر حل شده مشکل چند نفر دیگه حل نشده.اگر راه حلی وجود نداره من همون 1.6.0.6 رو نصب کنم؟ تفاوت این دو تا ورژن زیاده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2015 قبلا خود من هم با این مشکل روبرو شده بودم ولی یادم نیست چطور رفعش کردم. فکر میکنم مشکل از سرور لوکالتون هستروی هاست احتمالا مشکلی نخواهید داشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در تیر 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2015 منم این مشکل را زیاد داشتم . ولی فقط روی لوکال و همیشه بعد از انتقال به هاست مشکل برطرف میشد . البته توی لوکال هم اگه اشتباه نکنم وقتی این اتفاق میفته که اسم فروشگاه فارسی باشه . اگه اسم فروشگاهو انگلیسی کنید فکر کنم درست بشه از قسمت تنظیمات . فروشگاه ها . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2015 من از شما خواستم آدرس مسیری که لوگو داره از آنجا خونده میشه رو بدید ولی ظاهرا بد متوجه شدید و آدرس محل ذخیره لوگو رو به من دادیددوست من مرورگر آدرس رو از جایی نمیاره جز سورس صفحهمنظور من از گرفتن آدرس عکس این بود که سورس صفحه رو ببینید تا مسیر عکسی که لود نمیشه رو ببینیم Sent from my Xperia using Tapatalk pro واکنش ها : saghi و amirrzd 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در تیر 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 26، 2015 من از شما خواستم آدرس مسیری که لوگو داره از آنجا خونده میشه رو بدید ولی ظاهرا بد متوجه شدید و آدرس محل ذخیره لوگو رو به من دادیددوست من مرورگر آدرس رو از جایی نمیاره جز سورس صفحهمنظور من از گرفتن آدرس عکس این بود که سورس صفحه رو ببینید تا مسیر عکسی که لود نمیشه رو ببینیم Sent from my Xperia using Tapatalk proجناب دانوش با راهنمایی شما درست شد. View Page Source رو زدم و دیدم که اسم فایل عکس به این شکله: اسم فروشگاه-logo-xxxxxxxxxx که xxxxxxxxxx یک عدد 10 رقمیه! و طبعاً از آدرس زیر قراره عکس رو لود کنه: http://localhost/ps1.6/img/اسم فروشگاه-logo-xxxxxxxxxx.jpg اما مشکل اینجا بود که اسم فایل رو به این صورت ذخیره شده: رگال-logo-xxxxxxxxxx.jpg من رفتم تو فولدر img و اسم فایل رو تغییر دادم به همون پترنی که تو Page Source دیدم و لوگو حالا ظاهر شد. ممنون از کمکاتون. واکنش ها : saghi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .