lived ارسال شده در فروردین 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2012 سلام به همه بچه های انجمندوستان وقتی من در قسمت طرح تصاویر یک تصویر جدید اضافه میکنم تصویر بزرگ اضافه میشود ولی تصویر کوچک(Alternative thumbnail) که پایین عکس نشان میدهد به هیچ عنوان اضافه نمیشودلطفا راهنمایی نمایید چگونه طرح تصویر جدید با Alternative thumbnail اضافه نمایم ممنون از راهنمایی شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2012 طرح تصاویر در شاخهها؟بیشتر از یک عکس اضافه کنید و نتیجه رو ببینید ممکنه مشکل از قالب هم باشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
lived ارسال شده در فروردین 30، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2012 بعد از جستجو متوجه شدم این ایرادی است که به نسخه 1.3.1 پرستا وارد است و با کنکاش تونستم مشکل رو رفع کنماول اینکه به قسمت تنظیمات و سپس قسمت تصاویر نگاه میکنیم که دو مقدار برای قسمت طرح تصاویر وارد شده که به شرح زیر استlarge_scene (تصویر بزرگ که حداکثر میتونه اندازه 200*556 داشته باشه )thumb_scene (تصویر کوچک که حداکثر میتونه اندازه 58*161 داشته باشه )حالا از قبل سه تصویر دیفالت هستش که توی هاست نگاه کنید به صورت همین مقدار با یک عدد در ابتدای مقدار است حالا شما تصویر بزگ رو آپلود میکنید خود پرستا نسبت به عدد آخر یک عدد اضافه میکنه یعنی عدد چهار رو اضافه میکنه به large_sceneحالا شما باید برای اینکه تصویر کوچک رو بتونین آپلود کنین عدد مورد نظر رو اول مقدارthumb_scene اضافه کنید و ذخیر رو بزنید به راحتی آپلود میشه و هیچ مشکلی نداره بطور مثال :4-lage_scence.jpg4-thumb_scene.jpgعدد ها در کنار L و T قرار میگیرند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2012 دوست عزيز اين ايراد نيست بلكه شخصي سازي هست براي خود مدير فروشگاه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Maryam1994 ارسال شده در آذر 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2012 سلام خسته نباشیدمی خواستم بگم چه طوری می تونم این تصویرو عوض کنم؟ http://up.vatandownload.com/images/vx9cyg93on466zrkitrh.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2012 این عکس مربوط به ماژولتونه. در پوشه ی ماژول مربوطه میتونید این عکس رو تغییر بدید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Maryam1994 ارسال شده در آذر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2012 ممنون ولی در قسمته حمل بووووووووووود... .اگه بخوام کلا عکسو حذف کنم باید چیکار کنم؟ ؟ ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2012 برگه حملزير برگه واسطه حمل روي هر كدوم كه مي خوايد ويرايش رو بزنيد و در جايگاهي كه داره عكس اپلود كنيد براي اون واسطه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Maryam1994 ارسال شده در آذر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2012 می دونم اینو ،من می گم می خوام اصلا هیچ آرمو کسی نذارم... .هیچیه هیچی... .برای اینکه نخوام هیچ عکسی بذارم باید چیکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2012 یه عکس هم رنگ قالبتون بذارید که دیده نشهاین یک راهه. قطعا با دستکاری در سورس هم میشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .