niyahel ارسال شده در تیر 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2015 سلام خدمت دوستان و مدیران مشکلی عجیب باهاش برخورد کردم . و میتونم بگم از وقتی رو هاست جدید اومدم اینطور شده مشکل اینجاست که وقتی محصولا جدید به سایت اضافه میشه حتما باید کلید اف 5 رو بزنم تا سایت رفرش بشه محصولات جدید رو توی سایت ببینم مثلا شما اگه یک بار به سایت اومده باشی و دو روز بعد باز هم به سایت بیای و 100 محصول اضافه شده باشه همون محصولاتی که دو روز پیش دیدی رو میبنی و اینهایی که اضافه شدند رو نمیبینی مگر اینکه اف 5 بزنی رفرش بشه . تا محصولات جدید رو ببنی .خب من میدونم باید اف 5 بزنم . مردم که نمیدونن . لطفا در مورد تنظیمات کش راهنمایی نکنید که اینو بزارم اونو بزارم . چون درسته . همه چیزش اوکیه . مثل قبله . همونی که باید باشست . خیلی واسه این قضیه ناراحتم . لطفا کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niyahel ارسال شده در تیر 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2015 جواب بدید . اعصابم خورده . کمک کنید مدیرا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در تیر 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2015 سلام مورد کش که گفتید با کنترل اف پنج میبینید مربوط به مباحث ظاهریه و در مورد محصولات صدق نمیکنه مروگر رو عوض کنید و با یه مرورگر دیگه تست کنید نتیجه رو اعلام کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niyahel ارسال شده در تیر 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2015 سلام مورد کش که گفتید با کنترل اف پنج میبینید مربوط به مباحث ظاهریه و در مورد محصولات صدق نمیکنه مروگر رو عوض کنید و با یه مرورگر دیگه تست کنید نتیجه رو اعلام کنیدچنتا مرورگر عوض کردم . تمام مدیران سایت همین مشکل رو دارن . این یه مشکل شخصی نیست . کلی هستش . چون مدیران که دارن محصول میزارن فکر میکنن محصصول درج نمیشه که بهشون گفتم کنترل اف 5 بزنن . وقتی میزنن محصولاتی که درج میکنن رو میبنن. :( :( :( نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در تیر 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2015 سلام مورد کش که گفتید با کنترل اف پنج میبینید مربوط به مباحث ظاهریه و در مورد محصولات صدق نمیکنه مروگر رو عوض کنید و با یه مرورگر دیگه تست کنید نتیجه رو اعلام کنیدچنتا مرورگر عوض کردم . تمام مدیران سایت همین مشکل رو دارن . این یه مشکل شخصی نیست . کلی هستش . چون مدیران که دارن محصول میزارن فکر میکنن محصصول درج نمیشه که بهشون گفتم کنترل اف 5 بزنن . وقتی میزنن محصولاتی که درج میکنن رو میبنن. :( :( :(یکبار توی بخش کارایی و کامپایل اجباری رو فعال کنید ببینید اتفاقی میفته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niyahel ارسال شده در تیر 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2015 نه دوستان . اصلا فرق نکرد . لامصب گزینه ها درسته . همه چی درسته . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2015 این مشکل بررسی شد و از هاستینگ ناشی میشدچون یک cache controll غیر استاندارد به سایت اعمال میشد Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niyahel ارسال شده در مهر 30، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 30، 2015 دوستانی که به بنده پیام خصوصی میدن هفته ای چند نفر یا با سایت بنده یا با شماره بنده تماس میگرند بگم مشکل از هاستینگ بود تنظیمات کش نادرستی رو اعمال کرده بودند این موارد زمانی که نمیخوان به هاستشون مشککلی پیش بیاد سرعت غیر واقعی و بالایی به شما نشون بدند یا اینکه سایتتون زودتر بیاد بالا و ............. تنظیمات رو شاید مخصوصا به این صورت تنظیم میکنند همانطور که دانوش عزیز گفت مشکل از کشه و بنده هم مشکل رو اعلام کردم و مدیر هاستینگ مشکل رو برطرف کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .