amineng ارسال شده در مرداد 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2015 با عرض سلام خدمت همه دوستانهمونطور که میدونیم در پریستا 3 نوع محصول میشه تعریف کرداستاندارد، مجازی و ترکیبی (بسته محصولات)من وقتی در بسته محصولات چند تا کالا را انتخاب میکنم و ذخیره می کنم توی صفحه سایت برای کاربرها در قسمت محتویات بسته فقط کالای اول رو نشون میده! اگر ممکن هست شما هم امتحان کنید ببینید همین مشکل را دارید؟برای رفعش باید چه کار کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2015 سلامقالبتون پیشفرضه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amineng ارسال شده در مرداد 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 10، 2015 بله از قالب پیشفرض استفاده می کنمشما هم تست کردید مشکل مربوط به قالبه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amineng ارسال شده در مرداد 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 13، 2015 میشه یکی از دوستان امتحان کنه ببینه براش این مشکل وجود داره یا نه؟ ببینیم ماله قالبه یا چیز دیگه؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
lv11 ارسال شده در مرداد 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2015 من هم همین مشکل رو دارمقالب بنده الکترومارکته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjani ارسال شده در مرداد 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2015 قالب منم پرند هست و همین مشکل رو دارمالبته یه مشکل دیگه هم ظاهرا هست اینکه قیمت رو برای من میزنه 0 ریال مگه اینکه بصورت دستی قیمت رو اصلاح کنمیه مشکلم که از همه بدتره اینه که با توجه به اینکه ترکیب چند تا محصوله اما موجودی نمیزنه و اگه بخواین موجودی بدین در حقیقت حسابداریتون بهم میریزه چون شما 10 تا از کالای x دارین و 10 تا y و میتونین 10 تا کالای ترکیبی x و y با نام z داشته باشیناما اینجا اینکارو نمیکنه براتون و در نتیجه اگه کسی کالای ترکیبی رو سفارش بده از کالاهای اصلی کسر موجودی نمیشه و بعدا به مشکل برمیخورین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2015 اینطور مشکلات معمولا مربوط به قالب نیستآیا ماژولتون رو آگدیت کردید به آخرین نسخه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjani ارسال شده در مرداد 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2015 ماژولهای من که همگی آپدیت هستناحتمالا مشکل در کد نویسی ماژول باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amineng ارسال شده در شهریور 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2015 اگر از قالب بود که همه نباید این مشکل رو داشته باشیمبرای اصلاح ماژول باید این مشکل رو به سایت اصلی گزارش بدیم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SWAG ارسال شده در شهریور 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2015 بنده هم همین مشکل رو دارم. از قالب پیشفرض هم استفاده میکنم. و همون یک کالا هم بدون تصویر نمایش داده میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjani ارسال شده در مهر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2015 سلاممشکل بسته محصولات رو کسی از دوستان تونسته حل کنه؟من هرکاری میکنم درست نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahid110 ارسال شده در مهر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2015 منم مشکل دارم . قالب من مال لعو تم هستش . بعضی محصولات رو نمایش نمیده . قیمت نمیزنه بعضی هم بدون عکس نشون میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahid110 ارسال شده در مهر 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2015 راهی برای حل مشکل پیدا نشد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahid110 ارسال شده در اسفند 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2015 بعد از چند ماه انتظار ایا راه حلی برای این مشکل پیدا نشد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahid110 ارسال شده در اسفند 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2015 دوستان پشتیبانی کاری برای این موضوع انجام ندادند ؟ایا کسی پاسخ نمیدهد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2015 آدرس سایت و لینک محصول کالایی که مشکل داره رو بدین یه نیگاهی میندازیم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .