sajad98 ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 سلام.من چجوری باید قسمت "اطلاعات" رو ویرایش کم و بلوک "فروشگاه های ما " رو حذف کنم؟*نوشته زیر بنر پرستا شاپ رو چجوری باید پاک کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اردیبهشت 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2012 ويرايش اطلاعات در بخش CMS يا مديريت محتوا بقيه همشون ماژولن و به راحتي ماژولشو حذف كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pooryakarimi ارسال شده در شهریور 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2013 چرا لینک فروشگاه های ما رو نمیتونم از بلوک اطلاعات پاک کنم؟!تو قسمت CMS یا مدیریت محتوا هم لینکی به این نام وجود نداره!پرستا نسخه 1.4.9دوستان لطفا کمک کنند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2013 باید از قسمت پیکربندی ماژول مدیریت محتوا تیک نمایش فروشگاه های ما رو بردارین تا دیده نشه . همین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .