omid.in ارسال شده در شهریور 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 7، 2015 با سلامبنده چندین ساله که دارم از پرستاشاپ برای فروش محصولات مجازی استفاده میکنم و تمام راه ها را برای مشکل فیلدهای بزرگ ثبت نام رفتم و خیلی منتظر بودم که راه حلی از طرف شما مدیران عزیز ارائه دهید . از بازارچه هم اون به اصطلاح ماژول برای فروش محصولات مجازی را خریدم که فقط تغییراتی در قالب ایجاد میکنه و با تعویض قالب دیگه کاربردی نداره .اکنون از شما خواهش می کنم ماژول یا راه حلی دائمی برای این مشکل معرفی نمایید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 7، 2015 با سلام بنده چندین ساله که دارم از پرستاشاپ برای فروش محصولات مجازی استفاده میکنم و تمام راه ها را برای مشکل فیلدهای بزرگ ثبت نام رفتم و خیلی منتظر بودم که راه حلی از طرف شما مدیران عزیز ارائه دهید . از بازارچه هم اون به اصطلاح ماژول برای فروش محصولات مجازی را خریدم که فقط تغییراتی در قالب ایجاد میکنه و با تعویض قالب دیگه کاربردی نداره . اکنون از شما خواهش می کنم ماژول یا راه حلی دائمی برای این مشکل معرفی نمایید .میتونید از ماژول های حرفه ای تر استفاده کنید ، کمی تو بخش ماژول های سایت انگلیسی پرستاشاپ جستجو کنید ، ده ها ماژول برای اینکار هست . پیشنهاد میکنم یه ماژول خوب پیدا کنید و درخواست بدین تا براتون خریداری بشه یا اگه خودتون میتونید خریداری کنید مستقیم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در شهریور 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 7، 2015 اگه فقط فیلدهای ثبت نام رو میخواید کاهش بدین . ماژول عضویت پاپ آپ سایت پرستا استور هم میتونه کمک کنه چون حتی فیلد ایمیلم اختیاری میشه کرد و فیلد موبایلو جایگزین کرد . در کل باهاش میشه عضویت را به یک ایمیل و رمز و نام خلاصه کرد . فقط اونم مشکلش اینه که شما با هر تعویض قالب باید خودتون یا طراح قالب کد ماژول را در صفحه سبدخرید قرار بدین . که اصلا کار سختی نیست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .