ava2009 ارسال شده در اردیبهشت 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2012 با سلام من می خوام فروشگاهم رو به هاست و دامنه جدید انتقال کنم طبق این پست عمل کردم http://presta-shop.ir/showthread.php?tid=433هنگام نصب این ارور ها بالا میاد و مراحل نصب عمل نمیکنه این هم دموhttp://www.avagermi.ir/shop/install/ Warning: include_once() [function.include-once]: Unable to access ../classes/Validate.php in /home/avagermi/public_html/shop/install/classes/LanguagesManager.php on line 28 Warning: include_once(../classes/Validate.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/avagermi/public_html/shop/install/classes/LanguagesManager.php on line 28 Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '../classes/Validate.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/avagermi/public_html/shop/install/classes/LanguagesManager.php on line 28 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2012 برای انتقال فروشگاه نیازی به نصب دوباره نیست. مطلب زیر رو بخونیدhttp://presta-shop.ir/showthread.php?tid=635&pid=3626#pid3626 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ava2009 ارسال شده در اردیبهشت 8، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2012 سلام دوستان من هنوز نتونستم فروشگاهم رو انتقال بدم فقط 1 ساعت وقت دارم کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2012 قطعاً کاری از دست ما بر نمیاد. راهنما موجود هست و روش ها گفته شده. اگر مشکل دارید از طریق پیام خصوصی یا یاهو اقدام کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ava2009 ارسال شده در اردیبهشت 8، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2012 دانوش جان ایمیل به برات رمزو هاست هامو برات بفرستم زحمتشو بکشی ممنونمیشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ava2009 ارسال شده در اردیبهشت 9، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2012 با سلام دانوش جان یه برادری کن این مشکل ما حل شه دیگه حوصله نصب دوباره را ندارمایمیل می خواستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ava2009 ارسال شده در اردیبهشت 16، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2012 دوستان فقط یکبار کارم افتاده من فروشگاهم را زحمت زیادی براش کشیدم حیفه خراب بشه یکی کمکم کنه انو برام راه بندازه ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اردیبهشت 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2012 مي تونيد از بسته هاي پشتيباني كه با پرداخت هزينه براتون اين كار رو انجام مي دن استفاده كنيد در بازاچه و يا در امضام هست در حد توان و رايگان آموزش ها و نكات گفته شدهدر كل كافيه از هاست قبلي فول بك آب بگيريد و restore كنيد در هاست جديدهمين و بس كلا اگه پشتيباني چيزي داريد بگيد اون براتون انجام بده چون مشترياني كه هاست مثلا از من خريدن پشتيباني رايگان برخوردار ميشن و بگيد اون براتون انجام ميده و يا مدير هاستتون البته اگه اين ويژگي رو روي روند كارشون داشته باشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2012 دوست عزیزم اطلاعات هاست ها و پنل مدیریت فروشگاهتون رو برای بنده با پام خصوصی بفرستید تا یه نگاهی بندازم ببینم میتونم کاری براتون بکنم یا خیر موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ava2009 ارسال شده در اردیبهشت 17، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2012 با سلام براتون فرستادم خصوصی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ava2009 ارسال شده در اردیبهشت 18، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2012 دوستان چند روزی هست منتظرم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2012 دوست عزیزم انشاءالله فردا نگاه میکنم. این چند روز واقعا سرم شلوغ بوده! فردا حتما نگاه میکنم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2012 دوستان چند روزی هست منتظرم ؟اطلاعات هاستتون و مدیریت رو ارسال کنید پیام خصوصی خودم درستش میکنم براتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ava2009 ارسال شده در اردیبهشت 20، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2012 سلام ادمین جان شرمنده واجبه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2012 دوست عزیزم من هاستتون رو نگاه کردم. متوجه نشدم مشکل از چیه ولی حدس میزنم مشکل از دیتابیس باشه! نمیدونم. اگه خواستید اطلاعات هاستتون رو برای بهمن جان ارسال کنید شاید ایشون بتونن کاری بکنند موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ava2009 ارسال شده در اردیبهشت 20، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2012 با سلام بهمن جان بنا به گفته ادمین جان اطلاعات هاست به شما ارسال شد با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2012 دوست عزیز این که معلومه مشکلتون از کجاست ، دیگه از این ساده تر هم وجود داره !!!! مهرشاد شما هم چطور متوجه نشدین !!دوست عزیز فروشگاه شما رو ناقص انتقال دادن . خیلی از پوشه های پرستاشاپ رو اصلا انتقال ندادن به هاستتون !! پوشه classess و controllers که اصلا وجود نداره و چند پوشه مهم دیگه ، خوب معلومه بدون اینا که فروشگاهتون کار نمیکنه . نسخه پرستاشاپتون رو اعلام کنید تا فایلهای مربوطه رو آپلود کنم تا مشکلتون حل بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ava2009 ارسال شده در اردیبهشت 20، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2012 با سلام دوباره خدمت بهمن جان شرمنده میکنینسخه prestashop_1.4.4.1_persian_v2.1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2012 متاسفانه نمیدونم چه بلایی سر این فایلهای پرستاشاپ آوردین یا آوردن که اصلا دیگه به درد نمیخوره .یعنی اصلا نه با دیتابیس ارتباط برقرار میکنه نه اصلا تنظیمات براش فرقی میکنه !! جالب اینجاست که حتی فرقی هم نمیکنه نام و رمز عبور دیتابیس رو درست بزنید یا نه به هر حال هیچ تفاوتی نمیکنه تو وضع فروشگاه ! و نه تو مدیریت فروشگاهتون میره که بشه درستش کرد از اونجا . شما وقتتون رو هدر ندید ابتدا اون بکاپی که از دیتابیس دارین رو یه جای مطمئن بذارید . بعدش هر چی تو هاستتون هست رو دانلود کنید تو کامپیوترتون . من بکاپ گرفتم از همه پوشه هاتون و لینک دانلود هم فرستادم پیام خصوصی . از طریق اون لینک دانلود کنید و یه جای امن تو کامپیوترتون ذخیره کنید . بعدش هر چی تو هاستتون دارید پاک کنید از طریق سی پنل .بعدش اون فایل پرستاشاپ خام که تو کامپیوترتون دارید ( نسخه 1.4.4.1 ) رو آپلود کنید تو هاستتون و نصبش کنید ب هصورت معمولیبعد از نصب نوبت میرسه به جایگزینی دیتابیس . یعنی اون فایل بکاپ دیتابیس رو به جای دیتابیس خام روی هاست که تازه نصب کردین وارد کنیددر مرحله بعد باید ببینید فروشگاه بالا میاد یا نه . اگه بالا اومد بردی مرحله بعددر مرحله بعدی پوشه عکس img قبلی رو جایگزین پوشه فعلی رو هاست کنید . اینجوری دیگه همه چی حله و میتونید از فروشگاهتون استفاده کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdyfo ارسال شده در آذر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2012 من فروشگاهم رو از fomagic.ir/shop/otherبهfomagic.ir/shopانتقال دادم ولی در صفحه اصلی ، قسمت چپ در پایین سایت نمایش داده میشه. یک ساب دامین ساختم ولی وقتی واردش میشم هیچ عکسی نمایش داده نمیشه.shop.fomagic.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2012 بارها گفتیم عزیز به بخش seo و url ها رفته و ادرس جدید رو اونجا وارد و ذخیره نمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdyfo ارسال شده در آذر 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2012 اونجا هم وارد کرده بودم. خوشبختانه خودش خود به خود درست شد. ساب دامینم رو چطوری به فروشگاه اختصاص بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2012 توي مديريت هاستون بخش subdomain رفته و ميسازيد و باز دوباره در همون بخشي ك پست قبل بهتون گفتم ادرس ساب رو ميزاريد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2012 فایل .htaccess رو به روز کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .