gharanjik ارسال شده در شهریور 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2015 سلامدیروز با موبایل رفتم سایتم ، دیدم فقط به صورت متنی نمایش داده میشه . مشکل از کجاست ؟؟؟بعد اون پایین پایین نوشته نمایش به صورت کامل ، بعد که این لینک رو زدم سایت رو درست نمایش داد!!!!حالا کاربر که نمیدونه که باید روی دکمه نمایش به صورت کامل کلیک کنه . چجوری میشه کاری کرد که از همون اول سایت درست نمایش داده بشه ؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در شهریور 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2015 به تنظیمات 》 قالب برید و حالت موبایلو غیر فعال کنید . اگه قالبتون ریسپانسیو نیست دقت داشته باشید که گوگل سازگار بودن با تلفن همراه را رو در نتایجش تاثیر میده . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gharanjik ارسال شده در شهریور 11، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2015 به تنظیمات 》 قالب برید و حالت موبایلو غیر فعال کنید . اگه قالبتون ریسپانسیو نیست دقت داشته باشید که گوگل سازگار بودن با تلفن همراه را رو در نتایجش تاثیر میده .خی من می خوام تو موبایل هم درست نمایش داده بشه . حالا چی کار کنم ؟؟؟ اسم قالب سایتم ترمه هستش www.pnu-center.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2015 راهکار رو در پست بالایی نوشتن : تنظیمات / قالب ها . در این صفحه قالب موبایل رو غیرفعال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gharanjik ارسال شده در شهریور 12، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2015 راهکار رو در پست بالایی نوشتن : تنظیمات / قالب ها . در این صفحه قالب موبایل رو غیرفعال کنیدممنون آقا بهمن ولی اگه غیر فعال کنم اونوقت تو موبایل درست نمایش داده نمیشه که خب من میخوام تو موبایل هم درست نمایش داده بشه --- چی کار باید بکنم؟؟؟ (چون این تو گوگل هم تاثیر میذاره ) قالب سایتم ترمه هستش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2015 ممنون آقا بهمن ولی اگه غیر فعال کنم اونوقت تو موبایل درست نمایش داده نمیشه که خب من میخوام تو موبایل هم درست نمایش داده بشه --- چی کار باید بکنم؟؟؟ (چون این تو گوگل هم تاثیر میذاره ) قالب سایتم ترمه هستش از کجا میدونید درست نمایش داده نمیشه اون وقت ؟! خوب یه بار تست کنید . مگه نمیخواین اونجوری که تو کامپیوتر نشون میده تو موبایل هم همونجور نشون بده ؟ خوب همونکاری که گفته شد رو انجام بدین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .