amirrzd ارسال شده در شهریور 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2015 وقتی برای شاخهی ایجاد شده توضیحات اضافه میکنیم، نام شاخه رو هم بالاش نمایش میده. (تو بخش فروشگاهی سمت مشتری)وقتی توضیحات رو برمیداریم نام شاخه هم ظاهر نمیشه. چی کار کنم که نام شاخه کلا ظاهر نشه؟یا اینکهرنگ و فونت و سایزش رو تغییر بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در شهریور 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2015 سلام آقا امیر گلبرا تغییر فونت هایا رنگ ها یا سایز ها شما باید css ها رو ویرایش کنید که میتونید آموزش کار با فایرباگ رو توی انجمن ببینید یا آدرس سایتتونو قرار بدین تا بتونم راهنماییتون کنم کدوم فایل رو و کدوم قسمت را ویرایش کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در شهریور 25، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 25، 2015 سلام آقا امیر گلبرا تغییر فونت هایا رنگ ها یا سایز ها شما باید css ها رو ویرایش کنید که میتونید آموزش کار با فایرباگ رو توی انجمن ببینید یا آدرس سایتتونو قرار بدین تا بتونم راهنماییتون کنم کدوم فایل رو و کدوم قسمت را ویرایش کنید .دست گلت درد نکنه حل شد. مثل همیشه راهنماییهای بی نقص. از اینجا راهنمای استفاده از Firebug نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .