Reza.Ahmadi ارسال شده در شهریور 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2015 با عرض سلام و احترام خدمت اساتید گرامیوقتی میخوام محصول جدید اضافه کنم با این پیغام موجه میشمTab : Informations (0)در هنگام بارگذاری تبها، اشکالی از جانب سرور رخ داده است: بعضی تبها بارگذاری نشدهاند.لطفا یک بار دیگر به وسیلهی تازه سازی صفحه، تلاش کنید.اگر هنوز با این مشکل مواجه هستید، لطفا گزارشهای سرور خود را بررسی کنید یا این که با فراهم کنندهی هاست خود جهت کمک گرفتن از آنها تماس بگیرید.گاهی اوقات وقتی به صفحات مختلف پنل مدیریت یا فروشگاه هم میرم یه دفعه پیغام page not found میده و انتهای آدرس عدد 500.php میزنه.و زمانی که یک فیلد در قسمت شخصی سازی اضافه میکنم با پیغام زیر:اما وقتی 4-5 باز ذخیره رو میزنم محصول ذخیره میشه.فیلد name حد اقل در پارسی (Persian) مورد نیاز است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2015 خیلی موارد ممکنه باعث این مشکلات بشناز هاست ضعیف تا نصب ماژول و تنظیمات نادرست و سرعت پایین اینترنتبنابراین این مشکل رو میتونید با درخواست خدمات از بخش تیکت پیگیری کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro واکنش ها : salambaba.com 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdi3 ارسال شده در آبان 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2015 سلام بر همه دوستان آقا من این مشکلو رو لوکال دارمچی کار باید بکنم خیلی روی این نسخه زحمت کشیدم دو روزه هر چی بهش ور میرم درست نمیشه تو انجمن پرستا هم چیز بدرد بخوری پیدا نکردمدر ضمن از ایزی پی اچ پی استفاده می کنم.جالبه که نسخه های دیگه از پرستا که نصبه این مشکلو ندارن ولی این نسخه داره.حتی تصمیم گرفتم همین نسخه رو با یه دیتا بیس جدید دوباره نصب کنم ولی وقتی نصب شد اونم همین خطا رو داد.دو بار این کارو تکرار کردم.واقعا دیگه هنگیدم.در ضمن از پرستا 1.6.0.14 فارسی استفاده می کنم. دقیقا متن خطا اینه Tab : Associations (500)در هنگام بارگذاری تبها، اشکالی از جانب سرور رخ داده است: بعضی تبها بارگذاری نشدهاند.لطفا یک بار دیگر به وسیلهی تازه سازی صفحه، تلاش کنید.اگر هنوز با این مشکل مواجه هستید، لطفا گزارشهای سرور خود را بررسی کنید یا این که با فراهم کنندهی هاست خود جهت کمک گرفتن از آنها تماس بگیرید.ok cancel واکنش ها : soleymani 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2016 سلام دوستان منم الان یک هفته هست محصول میزارم چند بار این مشکل اومده حل شده اما از دیشب این ارور میاد و نمیره برا همین میخوام محصول بزارم دکمه ذخیره فعال نیست چیکار کنم ؟ روی لوکال استفاده میکنم با xampp نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
karbare-jadid ارسال شده در مهر 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2016 سلام دوستان منم الان یک هفته هست محصول میزارم چند بار این مشکل اومده حل شده اما از دیشب این ارور میاد و نمیره برا همین میخوام محصول بزارم دکمه ذخیره فعال نیست چیکار کنم ؟ روی لوکال استفاده میکنم با xampp با سلامبنده که قبلا این مشکل رو روی لوکال داشتم با غیر فعال کردن ، کامپایل اجباری قالب حل شده مشکل من ، شما هم تست کنید:منوی تنظیمات پیشرفته / کارائی ---> کامپایل اجباری رو غیر فعال کنید و مجدد تست کنید.با تشکر واکنش ها : arashonline، B.A.H.M.A.N و lyla 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdi.ptb ارسال شده در اسفند 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2016 با سلام بنده که قبلا این مشکل رو روی لوکال داشتم با غیر فعال کردن ، کامپایل اجباری قالب حل شده مشکل من ، شما هم تست کنید: منوی تنظیمات پیشرفته / کارائی ---> کامپایل اجباری رو غیر فعال کنید و مجدد تست کنید. با تشکر با سلام من این کامپایل اجباری برداشتم حل شد . ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amin2142 ارسال شده در مرداد 2، 2017 گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2017 دوستان منم چنین پیامی رو مشاهده میکنم و سه روزه که از چند جا با چند اینترنت مخلف چک میکنم باز همین طوره http://ipresta.ir/forum/uploads/monthly_05_2017/post-12774-0-52373700-1493713677.png سرعت توی هاست خوبه ، ولی سایت کند هست ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در بهمن 18، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2017 دوستان منم چنین پیامی رو مشاهده میکنم و سه روزه که از چند جا با چند اینترنت مخلف چک میکنم باز همین طوره http://ipresta.ir/forum/uploads/monthly_05_2017/post-12774-0-52373700-1493713677.png سرعت توی هاست خوبه ، ولی سایت کند هست ممنون میشم راهنمایی کنید سلام به تاپیک زیر مراجعه کنید. چنانچه مشکلتون حل نشد میتونید تیکت بزنید و از خدمات فنی استفاده کنید. http://ipresta.ir/forum/topic/10417-%D8%AE%D8%B7%D8%A7%DB%8C-time-out/?do=findComment&comment=62068 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .