ezafemelcee ارسال شده در مهر 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2015 سلام خدمت دوستان عزیزمببخشید وقتی کسی برای محصولی نظر میده من از کدوم قسمت باید جوابشو بدم ممنون از لطفتون .منتظر پاسخ شما هستم فقط زود بهم بگین ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2015 عنوان تاپیک رو درست بنویسید دوست عزیز ، در این انجمن براساس تخصصی که هر فرد داره ، عنوان سوال شما رو میخونه و بعد وارد تاپیک میشه ، اگه عنوان سوال شما درست نباشه ( مثل کمک کنید دوستان ) تا هفته ها بی پاسخ میمونه سوالتون . و اما در مورد سوالتون : نظر رو پاسخ نمیدن ، یک نفر محصول شما رو نقد میکنه یا نظری میده دربارش ( مثل دیجی کالا ) نیازی نیست شما پاسخ بدین بهش . اگر میخواهید مشتری های شما سوال بپرسن و شما پاسخ بدین باید دنبال یک ماژول پرسش و پاسخ بگردین ، با ماژول نظرات نمیتونید چنین کاری انجام بدین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ezafemelcee ارسال شده در مهر 4، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2015 عنوان تاپیک رو درست بنویسید دوست عزیز ، در این انجمن براساس تخصصی که هر فرد داره ، عنوان سوال شما رو میخونه و بعد وارد تاپیک میشه ، اگه عنوان سوال شما درست نباشه ( مثل کمک کنید دوستان ) تا هفته ها بی پاسخ میمونه سوالتون . و اما در مورد سوالتون : نظر رو پاسخ نمیدن ، یک نفر محصول شما رو نقد میکنه یا نظری میده دربارش ( مثل دیجی کالا ) نیازی نیست شما پاسخ بدین بهش . اگر میخواهید مشتری های شما سوال بپرسن و شما پاسخ بدین باید دنبال یک ماژول پرسش و پاسخ بگردین ، با ماژول نظرات نمیتونید چنین کاری انجام بدین .ممنونم از شما در مورد موضوع تایپیک چشم حتما یادم میمونه برای ارسال های بعدی.اما در مورد ماژول باید خریداری کنم یا اینکه در اختیارم هست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SanisaWatch ارسال شده در مهر 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2015 سلام.این ماژول پرسش و پاسخ مورد نیاز بنده هم هست.ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن. با تشکر. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در مهر 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2015 این ماژول فقط نسخه تجاری داره اگه اشتباه نکنم . نسخه خارجی که چندتایی توی سایت اصلی هست . نسخه بومی هم اگه اشتباه نکنم دوستان در حال نوشتنش هستند که میتونید داخل پشتیبانی بهشون تیکت بزنید . داخل سایت پرستااستور هم چنین ماژولی رو فکر کنم دیده باشم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .