esmail ارسال شده در اردیبهشت 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2012 سلام.من دنبال یه ماژول برای بزرگ نشون دادن هر عکس با کشیدن موس روی اون پیدا کردم که واسه دوستان میذارم.اگه تکراریه عذر میخوام imagesenlarge_1_3.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
p3ym4n ارسال شده در اردیبهشت 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2012 فکر کنم که 1.4.4 این قابلیت رو به صورت پیش فرض داشته باشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2012 قابلیت jqzoom که در بخش تنظیمات - محصولات میتونید فعال کنید فقط در صفحه محصول قابل اسفاده است. این ماژول رو نمیدونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mostafa.ecm ارسال شده در اردیبهشت 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2012 این ماژول رو پرستا 1.4 مشکل داره و سایت بهم می خوره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arashdj ارسال شده در مهر 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2012 این ماژول رو پرستا آخرین ورژن خوب کار میکنه فقط زمانیکه از مولد -لینک آشنا رو تیک میزنیم دیگه سایز عکس کوچیک میشه موقع نمایش نمیدونم چرا .اگه کسی میدونه راهنمایی کنه لطفامربوط به htaccess میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در مهر 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2012 این ماژول به طور پیش فرض با لینک آشنا سازگار نیست برای حل این مشکل مراحل زیر رو انجام بدید در داخل پوشه ی ماژول فایل imagesenlarge.js رو پیدا کنید و فایل ضمیمه شده (بعد از خارج کردن از حالت فشرده) رو به جای این فایل قرار دهید imagesenlarge.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mragol ارسال شده در اسفند 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2012 با سلاممن ميخوام اين ماژول در سايتم به صورت بازارچه باشه دقيقا ميخام مثل زوم عكس زير باشه لطفا مرا راهنمايي كنيد http://upload.tehran98.com/img1/0u0sy4yan1ffsr4meg6r.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2012 با سلاممن ميخوام اين ماژول در سايتم به صورت بازارچه باشه دقيقا ميخام مثل زوم عكس زير باشه لطفا مرا راهنمايي كنيدhttp://upload.tehran98.com/img1/0u0sy4yan1ffsr4meg6r.jpgدوست عزیز اونی که تو بازارچه استفاده شده ، ماژول نیست ، کد نویسی شده . اون ماژول رو نمیتونید مثل بازارچه دربیارید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2012 ماژول مربوطه تنها در صفحه اصلی هست نه صفحه محصولات مورد بازاچه با استفاده از فعال سازی jzoom (با فعال سازیش در تنظیمات / محصول) و ویرایش این قابلیت پیش فرض پرستا به شکلی زیباتر و بهره وری از ویرایش اون و نگاشت ویرایش شده مخصوص قالب بازاچه ایجاد شده و می تونی به بهمن جان بگی برات سفارشی درست کنه مخصوص کارت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mragol ارسال شده در فروردین 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2013 با سلامدوست عزيز B.A.H.M.A.N من اين قابليت رو در سايتم لازم دارم اگه ميشه در مورد قيمت وچگونگي سفارش و زمان تحويلش يه توضيح بديد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2013 با سلامدوست عزيز B.A.H.M.A.N من اين قابليت رو در سايتم لازم دارم اگه ميشه در مورد قيمت وچگونگي سفارش و زمان تحويلش يه توضيح بديددر انجمن در مورد اینجور چیزا بحث نمیشه ، در صورت تمایل میتونید از پیام خصوصی یا ایمیل یا بازارچه درخواست خودتون رو ارسال کنید ، رسیدگی میشه و مشکی نداره با سلامكسي ميتونه اين ماژول رو براي من با قالب سبز وخاكستري سه ستونه سازگار كنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2013 با سلامدوست عزيز B.A.H.M.A.N من اين قابليت رو در سايتم لازم دارم اگه ميشه در مورد قيمت وچگونگي سفارش و زمان تحويلش يه توضيح بديددر انجمن در مورد اینجور چیزا بحث نمیشه ، در صورت تمایل میتونید از پیام خصوصی یا ایمیل یا بازارچه درخواست خودتون رو ارسال کنید ، رسیدگی میشه و مشکی نداره با سلامكسي ميتونه اين ماژول رو براي من با قالب سبز وخاكستري سه ستونه سازگار كنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mani71 ارسال شده در تیر 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2013 این ماژول به طور پیش فرض با لینک آشنا سازگار نیست برای حل این مشکل مراحل زیر رو انجام بدید در داخل پوشه ی ماژول فایل imagesenlarge.js رو پیدا کنید و فایل ضمیمه شده (بعد از خارج کردن از حالت فشرده) رو به جای این فایل قرار دهید ممنون از زحمتتون،ولی فایل ضمیمه مشکل داره و بعد از دانلود اکسترک نمیشه،در ضمن اون فایل رو هم من نتونستم پیدا کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad.dm ارسال شده در اردیبهشت 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2014 سلام و خسته نباشید JqZoom روی پرستا 1.5.4.1 تست کردم اما مثل اینکه کالیبر نباشه دقیقا نقطه مورد نظر رو نمایش نمیده , فکر می کنید راهیبرای تنظیمش هست؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .