سات کالا Satkala.com ارسال شده در مهر 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2015 با سلام و قبولی طاعات و عبادات میخواستم یک فرم ثبت درخواست همکاری رو بصورت Php در فروشگاهم قرار بدم . در یکی از فروشگاه ها دیدم که این کار رو کرده و با کلیک رو بنر مورد نظر وارد صفحه فرم میشه لطفاً راهنمایی بفرمائین چیکار باید انجام بدم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در مهر 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2015 افزونه های فرم ساز برای خود پرستا توی سایت اصلی هست که فکر نکنم صرفه اقتصادی داشته باشن . ولی میتونید از فرم ساز های آنلاین استفاده کنید و یا از سایت زیر یک فرم ایجاد کنید و در آخر سورس داده شده رو بهتون میده نصب نیکنید و فرم را استفاده میکنید که من خودم از این روش استفاده کردم و از طریق آیفریم توی یکی از صفحات مدیریت محتوام قرار دادم. Phpformgen.sourceforge.net نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .