amirjani ارسال شده در مهر 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2015 سلامیه مشکلی داشتم و در موردش از دوستان راهنمایی میخوامتو فروشگاه یه کالایی دارم به ارزش 4500 تومنتو تنظیمات گفتم اگه خرید شد 100 هزار تومن حمل رایگانهتو قوانین سبد خرید هم گفتم اگه این کالا 12 عدد خریداری شد 1 عدد هدیه بهش تعلق میگیرهحالا چه اتفاقی افتادهمشتری 22 عدد از این کالا سفارش داده که میشه 99 هزار تومن و اصولا باید هزینه پستی رو بده و یه دونه هدیه هم بابت 12 تا میگیرهاما پرستا هزینه حمل رو رایگان میزنه چون 13 تا از اون کالا تو سبد هست و ارزش واقعی سبد میشه 103500 تومنبرای حل این مشکل راه حلی هست یا اصلا شاید من تو تنظیمات اشتباهی کردم که اینجوری میشه دوستان لطفا راهنمایی کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjani ارسال شده در مهر 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2015 کسی از دوستان نظری نداره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در مهر 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2015 سلام من فقط میتونم یک پیشنهاد بدم که با این پیشنهاد من اگه مشتری از در هر شرایطی از تخفیف 12 عددی استفاده کنه دیگه نمیتونه از ارسال رایگان استفاده کنه . حتی اگه سفارشش واقعا از 100000 بیشتر شده باشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjani ارسال شده در مهر 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2015 ممنون ولی به نظرتون این یه باگ از طرف خود پرستاشاپ محسوب نمیشه؟نباید این مشکل رو به اونجا منتقل کرد شاید در آپدیتهای بعدی مشکل حل بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در مهر 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2015 راستش من خودم تا بحال این مشکل رو تست نکردم که ببینم دقیقا مشکل چطور پیش میاد . شاید راه حلی باشه که من ندونم. و شاید یک باگ باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjani ارسال شده در مهر 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2015 امکانش هست موضوع رو تست کنین و اگه واقعا باگی در کار بود به دوستان برای انتقال به پرستا اطلاع بدین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در مهر 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2015 سلام مجدد راستش من الان این مشکل رو تست کردم اصلا چنین مشکلی رو ندیدم . میشه دقیقا بگید تو قسمت قوانین سبد خرید چطوری اون هدیه رو تعریف کردین .؟ چون من وقتی تعزیف کردم اصلا مبلغ اون یک عدد کالا در جمع سبد خریدم اعمال نشد . چون به صورت هدیه تعریف میشه و مبلغی نداره . احتمالا شما تنظیمات رو اشتباه تعریف کردین . من این مورد رو در پرستا 1.6.0.14 تست کردم و بدون باگ بود . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjani ارسال شده در مهر 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2015 سلام مجدد راستش من الان این مشکل رو تست کردم اصلا چنین مشکلی رو ندیدم . میشه دقیقا بگید تو قسمت قوانین سبد خرید چطوری اون هدیه رو تعریف کردین .؟ چون من وقتی تعزیف کردم اصلا مبلغ اون یک عدد کالا در جمع سبد خریدم اعمال نشد . چون به صورت هدیه تعریف میشه و مبلغی نداره . احتمالا شما تنظیمات رو اشتباه تعریف کردین . من این مورد رو در پرستا 1.6.0.14 تست کردم و بدون باگ بود .سلام به شما قوانین سبد خریدبا این شرایطبرجسته بلهاستفاده جزئی بلهاولویت 2 که با 1 هم چکش کردموضعیت بله بخش وضعیتها فقط محصول انتخاب شده بخش عملیات:حمل رایگان خیرتائید یک تخفیف: هیچیکفرستادن هدیه ای رایگان: بلهو همون کالای اصلی رو انتخاب کردممیتونید بازهم از فروشگاه خودم تست کنید http://www.ebargesabz.ir/%D8%B5%D8%A7%D8%A8%D9%88%D9%86%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%DB%8C%D8%A7%D9%87%DB%8C/63-%D8%B5%D8%A7%D8%A8%D9%88%D9%86-%D8%B9%D8%B5%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%A2%D9%84%D9%88%D8%A6%D9%87-%D9%88%D8%B1%D8%A7.html این لینک کالا هستاگه 22 تا به سبد اضافه کنید میشه 99 تومن بعلاوه یک هدیه که باید با هزینه حمل باشه که نیست بازم ممنون بابت پیگیریتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در مهر 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2015 من با سبد خرید یک مرحله ای خود پرستا و بدون ماژول های واسطه پستی تست کرده بودم که بدون مشکل بود . ولی شما از سبد خرید دی بی اس تم و واسطه های پستی استفاده میکنید که این مشکل پیش میاد . که حالا من دقیق نمیدونم مشکل از محاسبه سبد خریدتون هست یا کلا در واسطه های پستی این مشکل پیش میاد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjani ارسال شده در مهر 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2015 با سبد خرید یک مرحله ای هم چکش کردم بازم فایده نداشتاتفاقا به پستیبانی دی بی اس هم پیام دادم و نظرشون اینه که مشکل داخلیه پرستاهستمیگن سبد خرید فقط اطلاعات رو بالا میاره و این اطلاعات رو خود پرستا میدهحالا باز میتونین تو فروشگاه خودتون یه کالا با همین قیمت اضافه کنین ببینین چی میشه بازم ممنون که هستین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در مهر 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2015 دوست عزیز من در این فروشگاه کالای 2500 تومانی را به این صورت تعریف کردم که در صورت خرید 3 عدد 1 عدد هدیه داده شود . و ارسال رایگان را هم برای بیشتر از 10000 تومان تعریف کردم . داخل 2 تصویر پیوست شده مشاهده میکنید که با اضافه شدن 3 عدد از کالا ، 1 عدد هدیه تعلق کرفته ولی همچنان هزینه حمل 6000 تومان هست وتنها وقتی حمل رایگان شده که من تعداد کالا را 4 عدد کردم و جمع کل 10000 تومان شده . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjani ارسال شده در مهر 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2015 عالی بودممنونامکانش هست یه عکس هم از تبهای بخش قوانین سبد بذارینشاید من اونجا رو مشکل داشته باشم بازم ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در مهر 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2015 متاسفانه من اون تخفیف ها رو حذف کردم. اگه مایلید شما از صفحه قوانین سبد خریدتون عکس بزارید تا ببینم با تنظیمات من تفاوتی داره یا نه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjani ارسال شده در مهر 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2015 اینم از تصاویر قوانین سبد خرید بازهم تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در مهر 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2015 من با تنظیماتی مشابه شما انجام دادم و به مشکلی بر نخوردم البته با سبد خرید 1 مرحله ای پیشفرض پرستا 1.6.0.14 متاسفانه دیگه چیزی به ذهن من نمیرسه که چرا این مشکل براتون پیش میاد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjani ارسال شده در مهر 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2015 الان مجددا به دوستان دی بی اس تیکت زدم و نتیجه رو همینجا اعلام میکنمممنون از پیگیریها و راهنماییتونشاد باشین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .