سات کالا Satkala.com ارسال شده در مهر 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2015 برای ثبت تامین کنندگان و فروشندگان فرمی میخوام بسازم که با کلیک روی لینک یا منوی مربوطه صفحه فرم باز شده و اطلاعات تکمیل شده به ایمیل ارسال گردد مثل این فرم لطفاٌ راهنمایی بفرمائین چیکار باید بکنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2015 سلامماژولی برای این کار ندیدم تا به حال. فکر میکنم باید از بخش تیکت سفارش بدید تا براتون نوشته بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در مهر 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2015 این فرم یه فرم ساده هست . اون سایتی که بهتون معرفی کردم دقیقا همچین فرمی میتونه تولید کنه و اطلاعات را به ایمیل ارسال میکنه . نمونه اون رو خودم استفاده کردم . لینکی که استفاده کردم رو براتون پ خ میکنم که ببینید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در مهر 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2015 همونطور که دوست عزیز بالا گفتن یه فایل ساده PHP هستش که میتونین بسادگی ویرایش کنین و تو هاستتون آپلود کرده و فراخوانی کنین این فرم نیازی به دیتابیس نداره و میتونین یه ایمیل براش تعیین کنید تا فرمی که پر میشه برای اون ایمیل فرستاده بشه یه نمونه براتون میزارم اگه خواستین استفاده کنین record1.zip ( میتونین با نود پد فایل فوق رو ویرایش کنین و رو هاستتون اپلود کرده و فراخوانیش کنین ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .