peymaniran ارسال شده در آبان 21، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2011 درودتبریک عرض میکنم افتتاح انجمن پشتیبانی پرستاشاپ و برای دست اند کاران این سایت آرزوی موفقیت میکنم. ماژول امتیاز دهی به محصولات فارسی شده هست البته فقط بخش کاربریش و بخش مدیریتش چیز خاصی برای فارسی سازی نداشت و همه چیز گویا هست. کاربرد این ماژول برای عزیزانی است که میخوان به کاربران سایتشون این امکان و بدن که به محصولاتشون امتیاز بدن. این ماژول روی ورژن 1.3.1 تست شده امیدوارم رو ورژن های دیگه هم کاربرد داشته باشه. موفق باشید.productrating.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 21، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2011 سلام پیمان جان ممنون دوست عزیزم. راستی شما همون آقا پیمان خودمون توی شاپ کیپر هستی؟ همونی که از بچه های قدیمی پرستا هستش؟ موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
peymaniran ارسال شده در آبان 21، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2011 بله قربان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
itesalat ارسال شده در آبان 21، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2011 وقتی امتیاز میدی اون گردونش که می خواد ثبت کنه همین جور میچرخه و مثلا ثبت نمیشه البته اگه صفحرو رفرش کنی می بینی که ثبت شده ولی خوب کارایی نداره یه جوری از اعتبار سایت کم میکنه هرکی امتیاز بده بخواد یه ساعت صبر کنه از اخرش فکر میکنه سر کاره حالا شاید فقط تو سایت من اینجوری باشه این پرستا که مشکلات عجیب غریب زیاد داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 21، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2011 بله قربان به به آقا پیمان گل. اختیار دارید. افتخار میدین شما رو عضو تیم خودمون کنیم؟ خیلی خوشحال میشیم از همکاری شما توی تیم برخوردار بشیم همینطور کاربران انجمن هم میتونن از راهنمایی های خوبتون استفاده کنن. اگر تمایل دارید خبرم کنید تا دسترسیتون رو تغییر بدم. خیلی خیلی خوشحال میشم اگه به ما ملحق بشید. موفق و موید باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آبان 31، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2011 سلامبا سپاس از انجمن خوبتون آيا راست چين شدهچون امتياز دهي بايد از راست شروع بشه و ستاره ها رو بشماره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
itesalat ارسال شده در آبان 31، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2011 نه فارسی نه راست چین شده است نه درست کار میکنه نمیدونم چرا اینجا معرفیش کردن و نمیدونم چرا مدیریت حذف یا اصلاحش نمیکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 31، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2011 دوستان من تست نکردم این ماژول رو اگر مشکل داره بررسی می کنم و اگر مشکل حل نشد حذفش میکنم. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .