eszmath ارسال شده در مهر 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2015 باسلامببخشید من بالای صفحه اصلی سایتم 2تا خط اومده نوشته :"جزئیات سفارش شما Xتاریخ سفارش وضعیت سفارش هزینه حمل جمع پرداختی"عکسشو گذاشتم. کسی نمیدونه مشکل از چیه؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در مهر 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2015 سلام . شاید بخاطر ماژول بلوک پیگیری سفارشتون باشه . یه بازنشانیش بکنید ببینید درست نمیشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
eszmath ارسال شده در مهر 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2015 سلام.نه نشداین ماژولو برام شخصی سازی کرده بودن که به قالبم بخوره. این کارو که کردم برگشت به حالت اولش! نمیشه برشگردوند؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در مهر 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2015 شرمنده ولی از گزینه هاش فکر کردم شاید به اون مرتبط باشه .و بازم شرمنده من اطلاع نداشتم این ماژول براتون شخصی سازی شده . و متاسفانه اگه نسخه ی پشتیبانی ندارید باید مجدد شخصی سازی بشه . و اگه نسخه پشتیبان دارید فایل های tpl و css موجود در پوشه ماژول را از نسخه پشتیبانتون در محل فعلی جایگزین کنید . و اگر ندارید بگید تا خودم براتون باز اصلاحش کنم چون من دقت به این موضوع نکردم و راهنمایی اشتباه کردم و بازم معذرت میخوام. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .