hikcenter ارسال شده در مهر 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2015 با سلام و احترام در قسمت حامل ها برای نمونه حامل پیک موتوری تعریف کردمتیک تمام مناطق رو زدممحدوده هم برای وزن تعریف کردماما هنگام سفارش حاملی در دسترس نمی باشدکمک لطفا www.hikcenter.com دوربین مداربسته هایک ویژن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hossein_n ارسال شده در شهریور 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2016 منم این مشکلو دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2016 اگه حامل ها درست تعریف بشن حتما در هنگام سفارش ظاهر میشن ، دوستانی که مشکل دارن همراه با عکس باشه تا بشه فهمید درست تنظیم کرده اند یا خیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hossein_n ارسال شده در شهریور 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2016 درود مشکلو پیدا کردمدر ارتباط دادن انبار به حامل بود چون مدیریت پیشرفته موجودی رو فعال کرده بودمگفتم تا کسانی ک این مشکو دارن حل کننبدرود واکنش ها : golroo.mm، [email protected] و ramtin2025 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Behroozghafoori ارسال شده در اسفند 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2016 با سلام من حدود 200 تا کالا در سایتم با حامل رایگان اضافه کردم الان که می خوام بهش محدوده قیمت بدم این error رو میده TECHNICAL ERROR: Details: Error thrown: [object Object] Text status: parsererror باید چیکار کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bazakshop ارسال شده در اردیبهشت 26، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2017 سلام من حامل هارا تعریف کردم و موقع خرید هم ظاهر میشن فقط وقتی مشتری میخواد سوییچ کنه مثلا از سفارشی پیشفرض به پیشتاز، و میخواد تیک پیشتاز رو بزنه ، مرورگر فایرفوکس و کروم و اینترنت اکسپلورر ، انتخابش نمیکنه و صفحه کمی تیر میشه و نوار گردانی همینطور میچرخه تا ابد ! و باید دوباره از بالا سبد خرید و پرداخت را بزنی تادوباره مراحل پنجگانه را طی کنی . ولی اگر سوییچ نکنی ،میتونی مراحل خرید را به اتمام برسونی. کسی میدونه مشکل از چیه؟ در ضمن من بعدش اومدم ماژول برآورد ارسال را فعال کردم و دیدم که اونجا این مشکلوجود نداره . یعنی وقتی از سفارشی به پیشتاز سوییچ میکنی ،قیمت کل به راحتی محاسبه میشه . ولی وقتی به قسمت انتخاب حامل میرسی بازم همون داستان بالا تکرار میشه. ببخشید پرحرفی کردم اگه ممکنه راهنمایی کنید . ممنون این هم سایت میتونید امتحان کنید www.bazakshop.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 27، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 27، 2017 من در فروشگاه شما ثبت نام کردم و یک سفارش تستی ایجاد کردم. بارها و بارها روش حمل رو عوض کردم و هیچ مشکلی ایجاد نشد احتمالا مشکل از مرورگر یا اینترنت شماست واکنش ها : bazakshop 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bazakshop ارسال شده در اردیبهشت 27، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 27، 2017 سلام ممنونم دیدم خیلی لطف کردید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 27، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 27، 2017 خواهش میکنم. ضمنا پیشنهاد میکنم به فکر ظاهر فروشگاهتون باشید چون اصلا ظاهر مناسبی نداره و بهم ریخته ست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hadi1404 ارسال شده در خرداد 3، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2017 با عرض سلام خدمت تمامی دوستان ما یه مشکلی داریم در قسمت مدیریت حامل ها و اون اینه که تمام جداول محدوده هایی که برای یک حامل به طور مثال پست سفارشی تنظیم شده ، بعد از یه مدت همشون پنهان میشن و اصلا هیچ جدول و محدوده وزنی وجود نداره یا انگار اصلا چیزی وجود نداشته ! اما در بخش فروشگاهی و در سبد خرید مشتری حضور داره و اعمال میشه جز یکی دو محدوده که کلا حذف شده... تا الان چند بار این اتفاق افتاده و هر بار مجبور شدیم از نو با ایجاد یک حامل جدید و حذف قبلی ، اون حامل رو مقدار دهی کنیم. روی هاست سابق و هاست فعلی که البته ازش نسبتا راضی هستیم ، این مورد وجود داشت و داره !! دوستان و اساتید محترم ، لطفا راهنمایی بفرمایید که برای حل این مشکل بایستی چه کرد؟؟ تشکر واکنش ها : rahha و pesarkhaleh898 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در خرداد 4، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2017 سلام بر شما زمانی که با این مشکل مواجه شدید می تونید تیکت بزنید و درخواست بررسی فنی بدید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
marjangh ارسال شده در شهریور 27، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2017 سلاممن یک حامل پست پیشتاز تعریف کردم و براساس وزن بهش قیمت دادممثلا 0 تا 1000 گرم 10 1000 تا 2000 گرم 15 تا.. 25 تومنو به کالاهام هم وزن دارمولی برای هر کالایی که به سبد خرید اضافه میشه با هر وزنی کرایه رو 25 تومن یعنی حداکثر میزنهعلتش چیه؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در شهریور 28، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2017 سلام من یک حامل پست پیشتاز تعریف کردم و براساس وزن بهش قیمت دادم مثلا 0 تا 1000 گرم 10 1000 تا 2000 گرم 15 تا.. 25 تومن و به کالاهام هم وزن دارم ولی برای هر کالایی که به سبد خرید اضافه میشه با هر وزنی کرایه رو 25 تومن یعنی حداکثر میزنه علتش چیه؟ با تشکر سلام احتمالا حاملتون رو درست تعریف نکردید. در قسمت ویرایش حاملتون در تب "مناطق و هزینه های ارسالی" چک کنید ببینید گزینه "خارج از محدوده فعالیت ها" روی غیرفعال هست یا نه، و محدوده های وزنی رو درست وارد کرده باشید، تیک آسیا رو بزنید و قیمت حاملتون رو برای هر محدوده وارد کنید. موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir.yahyavi ارسال شده در مهر 13، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2017 سلام به نظرم در بخش حامل ها مشکلی هست من هم چند بار محدوده در بخش پست پیشتاز تعریف کردم ولی: در سبد خرید یا پست پیشتاز رو نشون نمیده یا اگر نشون بده مبلغ محدوده دیگه ای رو برای یک محدوده دیگه نشون میده بارها هم حامل رو تعریف کردم و نکته دیگه اینکه وقتی میرم دوباره حامل رو تعریف کنم تمام محدوده ها پا ک شدن و فقط یه محدوده هست و بقیه حذف شده اند حتی حامل پیش فرض رو گذاشتم رو پیک موتوری و لی توی سبد تیپاکس رو به عنوان پیش فرض نشون میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rahha ارسال شده در فروردین 5، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2018 سلام نسخه پرستاشاپ سایت من 1.6.1.16 هست. گویا حامل باگ دارد.؟!!! هنگام ساخت حامل، وقتی که بازه های زیادی میخواهم تعریف کنم. بازه ها ذخیره می شوند و در بار بعدی که وارد سیستم می شوم همه می پرند؟؟!! با توجه به اینکه بازه های پست پیشتاز تا 99000 گرم است و هر 1000 گرم یک بازه است.تعداد بازه ها 99 می باشد. یکبار تا بازه 11000 گرم را تعریف کردم و پرید؟؟؟! یکبار تا بازه 60000 گرم را تعریف و با موفقیت ذخیره کردم ولی وقتی وارد حامل شدم همه بازه ها پریده بودند. در بار دوم برای اینکه این مشکل تکرار نشه ،بعد از تعریف ۵ بازه تغییرات را تا پایان ذخیره می کردم و از اول وارد می شدم اما نهایتا ۶۰ بازه( تا 60000 گرم) تعریف شد!! با توجه به زیاد بودن بازه ها و لزوم دقت در وارد کردن هزینه های درون استانی و برون استانی، این کار زمان زیادی را می برد و لی در نهایت تمام این زمان هدر می رود و ذخیره نمی شود. آیا این مشکل برای کسی پیش آمده؟ ممکن است راهنمایی فرمایید؟ سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 5، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2018 سلام چنین مشکلی وجود نداره و مشکل شما به خاطر محدودیت های هاستتون هست. مشکل رو برای هاست تیکت بزنید تا بررسی کنند. موفق باشید واکنش ها : rahha 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rahha ارسال شده در فروردین 6، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2018 سلام چنین مشکلی وجود نداره و مشکل شما به خاطر محدودیت های هاستتون هست. مشکل رو برای هاست تیکت بزنید تا بررسی کنند. موفق باشید سلام ممنونم از پاسخگوييتون، ممكنه راهنمايي بفرماييد به كارشناس هاست بگم چه محدوديت هايي رو بررسي كنن؟! بهشون گفتم، پرسيدن بپرسيد چه مواردي رو بايد تنظيم كنيم. سپاسگزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rahha ارسال شده در فروردین 7، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2018 سلام اقاي مدير ميشه لطفا راهنمايي كنيد كه دقيقا بايد چه محدوديت هايي تو هاست رو بردارن ؟ كارشناسان هاست به اين موارد اشراف ندارن ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rahha ارسال شده در فروردین 11، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2018 سلام اقاي مدير ميشه لطفا راهنمايي كنيد كه دقيقا بايد چه محدوديت هايي تو هاست رو بردارن ؟ كارشناسان هاست به اين موارد اشراف ندارن ممنونم سلام برای این مشکل مقدار متغیر max_input_vars را باید افزایش دهیم و تعداد بازه ها را تا حد امکان کم کنیم. واکنش ها : hadi1404 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pesarkhaleh898 ارسال شده در فروردین 13، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2018 با عرض سلام خدمت تمامی دوستان ما یه مشکلی داریم در قسمت مدیریت حامل ها و اون اینه که تمام جداول محدوده هایی که برای یک حامل به طور مثال پست سفارشی تنظیم شده ، بعد از یه مدت همشون پنهان میشن و اصلا هیچ جدول و محدوده وزنی وجود نداره یا انگار اصلا چیزی وجود نداشته ! اما در بخش فروشگاهی و در سبد خرید مشتری حضور داره و اعمال میشه جز یکی دو محدوده که کلا حذف شده... تا الان چند بار این اتفاق افتاده و هر بار مجبور شدیم از نو با ایجاد یک حامل جدید و حذف قبلی ، اون حامل رو مقدار دهی کنیم. روی هاست سابق و هاست فعلی که البته ازش نسبتا راضی هستیم ، این مورد وجود داشت و داره !! دوستان و اساتید محترم ، لطفا راهنمایی بفرمایید که برای حل این مشکل بایستی چه کرد؟؟ تشکر منم این مشکل دارم مشکل شما رفع شده؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hadi1404 ارسال شده در فروردین 18، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 18، 2018 منم این مشکل دارم مشکل شما رفع شده؟؟؟؟؟ بله دو موردی که در پست بالا به اون اشاره کردن اگر لحاظ بشه ، ظاهرا دیگه مشکلی پیش نمیاد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
golroo.mm ارسال شده در تیر 4، 2020 گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2020 درود مشکلو پیدا کردم در ارتباط دادن انبار به حامل بود چون مدیریت پیشرفته موجودی رو فعال کرده بودم گفتم تا کسانی ک این مشکو دارن حل کنن بدرود دمت گرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .