devilscholar ارسال شده در اردیبهشت 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2012 با سلاممن در قسمت ویرایش زنده؛ ماژول نمایش آرم درگاههای پرداخت رو می بینم. ولی بدون آرم ها.چکار کنم که در صفحه اصلی این آرم ها پدیدار بشه؟من پرداخت پارسیان و فیش بانکی رو فعال دارم.ممنون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اردیبهشت 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2012 خوب ببينيد عكس هاش از سرورتون پاك نشده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
devilscholar ارسال شده در اردیبهشت 18، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2012 نه پاک نشده! جایی نباید فعالش کنم که کدوم آرم هارو نشون بده؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2012 نه دوست عزیز این ماژول فکر کنم فقط یک عکس نشون میده و پیکربندی خاصی نداره . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اردیبهشت 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2012 نه بهمن جانسه عكس نشون ميده ولي پيكربندي نداره از دسترسي پوشه img به 777 اطمينان حاصل كنيد و يا ماژول رو عزل و نصب كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2012 ایشون میخوان آرم درگاه های ایرانی رو جایگزین کنن. فکر میکنم این کار خودکار نیست و کارکرد این ماژول اون چیزی که شما فکر میکنید نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اردیبهشت 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2012 ایشون میخوان آرم درگاه های ایرانی رو جایگزین کنن. فکر میکنم این کار خودکار نیست و کارکرد این ماژول اون چیزی که شما فکر میکنید نیست.والا دانوش جان من از اين جمله كه اينو برداشت نمي كنم من در قسمت ویرایش زنده؛ ماژول نمایش آرم درگاههای پرداخت رو می بینم. ولی بدون آرم ها. اگرم اين طور باشه خيلي راحت در هاستشون سه تا عكس براي درگاه ايراني درست مي كنند و مي زارن با نام هم نام سه تا عكسي كه در هاستشون هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
artemis ارسال شده در خرداد 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2012 سلام و عرض ادبمن اون سه تصویر رو با همون فرمت و نامها با تصاویر بانک های ایرانی جایگزین کردم اما باز هم همون سه تصویر قبلی رو نمایش می ده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2012 یک بار کش مرورگرتون رو پاک کنید. احتمالا کش شده تصاویر موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
artemis ارسال شده در خرداد 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2012 سلاماینکارو کردم و با مرورگر دیگری هم تست کردم، تغییری نکرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2012 چی بگم والا. شما چه عکس هایی رو تغییر دادید (منظورم آدرس عکس و نام اون ها هست) و این که از چه قالبی استفاده میکنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
artemis ارسال شده در خرداد 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2012 ممنون ، مشکل همینی بود که شما فرمودین، من دوباره تست کردم شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .