amirjani ارسال شده در مهر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2015 سلامتو صفحه اول فروشگاه من، پایین صفحه آیکون تولیدکننده ها رو نمایش میدهمیخوام این قسمت رو تو موبایل غیر فعال کنم اما تو بخش ماژولها هرچی میگردم ماژولی برای اینکار پیدا نمیکنمماژول تولیدکننده رو غیر فعال کردم اما بازهم این بخش نمایش داده میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مهر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2015 ای کاش آدرس سایت رو می نوشتید. ولی مشکلی نیست از بخش ماژولها قسمت موقعیت برید ویرایش زنده و ببینید اسم ماژول چیه و توی بخش ماژول ها می تونید برای موبایل غیرفعال کنید واکنش ها : amirjani 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjani ارسال شده در مهر 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2015 مرسی بابت پاسخآدرس سایت هستwww.ebargesabz.irمشکل اینه که ظاهرا ماژولش غیر فعاله چون تو نمای زنده چیزی نشون داده نمیشه و حتی تو کامپیوتر هم دیده نمیشه اما با موبایل یا تبلتم که چک میکنم هستن و سرعت لود صفحه رو بی دلیل کم میکنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مهر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2015 می تونید آدرس ادمین و رمز عبور پرستاشاپ رو برام بصورت خصوصی بفرستید واکنش ها : amirjani 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
marefat1360 ارسال شده در آبان 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2015 با سلام یک سوال داشتم من میخوام ماژول تولید کننده فقط در صفحات داخلی سایت در ستون سمت راست نمایش داده بشه و در ستون سمت راست صفحه اصلی نمایش داده نشه چکار باید بکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در آبان 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2015 با سلام یک سوال داشتم من میخوام ماژول تولید کننده فقط در صفحات داخلی سایت در ستون سمت راست نمایش داده بشه و در ستون سمت راست صفحه اصلی نمایش داده نشه چکار باید بکنمسلامبه منو ماژول ها / ماژول ها / بخش تولید کننده ها برید.وارد پیکربندی ماژولتون بشیداز نوار بالای صفحه گزینه "مدیریت جایگاه ها " رو انتخاب کنید .توی صفحه باز شده در بخش display right column روی دکمه " ویرایش " کلید کنید . حالای در بخش وسط صفحه گزینه ای هست به نام " استثنا ها" که قانونا توی فیلد روبروییش هیچ چیزی نوشته نشده . حالا از بخش پایین این گزینه شما گزینه index رو روش کلیک کنید . با این کار باید در اون فیلد روبروی استثناءها گزینه index اضافه شده باشه . حالا کافیه صفحه رو ذخیره کنید . اینم در اخر بگم که در بعضی قالب ها به خصوص قالبای خارجی راستچین شده شما ممکنه احتیاج باشه این کار رو در بخش display left column انجام بدین . شاد باشید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .