almarket.ir ارسال شده در مهر 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2015 سلام دوستانمن یک مشکل خیلی جدی دارم. وقتی می خوام یک متن رو وارد می کنم و شروع تغییر اندازه می کنم متون خیلی نزدیک به هم مشین و دیگه قابل خواندن نیستند.برای این مشکل راه حلی یا ویرایشگر حرفه ای تری که بشه فاصله رو تنظیم کرد سراغ دارید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2015 تو ویرایشگر تو همون بخش مدیریت مشکل دارید ؟ یا در بخش کاربری ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مهر 26، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2015 توی بخش مدیریت کمتر بیشتر در بخش کاربری چون متن ها خیلی زشت نشان میدهد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2015 خوب برای یک محصولتون اینکارو انجام بدین و سپس لینک بدین بررسی کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مهر 26، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2015 نمونه اش همینه البته فونتش خوبهhttp://almarket.ir/index.php?id_product=23&controller=product نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2015 این خط کد رو آخر فایل global_rtl.css قالبتون اضافه کنید : #page .rte p { line-height:2 } واکنش ها : asasoal و almarket.ir 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در اردیبهشت 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2016 دوستان گرامیببخشید آیا مانند وردپرس ویرایشگر حرفه ای تری به صورت افزونه برای نوشتن متن در پست ها وجود داره؟ (که کمی امکانات و فونت ها و .. بهتر بشه) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .