iraniand ارسال شده در تیر 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2016 سلام خسته نباشید تا الان دوتا مشکل مهم از این قالب پیدا کردم و ممنون میشم راهنمایی کنید:1- زمانی که برای یک محصول تخفیف اعمال میکنید و زمان برای اون تعیین میشه، بعضی وقتا تخفیف رو اعمال نمیکنه و شما باید تخفیف رو مجدد حذف کنید و دوباره وارد کنید، گاهی اوقات 2 تا 3 بار باید این کارو انجام داد تا تخفیف اعمال بشه، اگر هم زمان ساعتی رو اعمال نکنید تخفیف رو اعمال نمیکنه، اما اگر کلا تخفیف رو بدون تاریخ و ساعت اعمال کنید در اکثر مواقع همون بار اول تخفیف رو برای محصول اعمال میکنه2- ستون محصولات ویژه که سمت راست قالب قرار داره مشکل داره، من تعداد محصولات ویژه قابل نمایش رو روی 5 گذاشتم که فقط یک محصول رو نشون میده... ممنون میشم به این موارد رسیدگی کنید و اگر لازمه بگید که تیکت بزنم... با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 13، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2016 مورد 1 بنظر میرسه مشکل از پرستاشاپ شماست. تیکتی جدا برای این مشکل بذارید تا بررسی فنی انجام بشهبرای مورد 2 هم تیکت جداگانه بزنید تا بررسی کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iraniand ارسال شده در تیر 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2016 مورد 1 بنظر میرسه مشکل از پرستاشاپ شماست. تیکتی جدا برای این مشکل بذارید تا بررسی فنی انجام بشهبرای مورد 2 هم تیکت جداگانه بزنید تا بررسی کنماوکی انجام شدفقط چنتا سوال دیگه هم داشتم؟1- توی این قالب میشه برند تعریف کرد؟ مثلا برندهارو توی صفحه اصلی نشون بده توی یک ستون؟ اگر بله چگونه؟2- میشه محصولات رو بر اساس برند تعریف کرد؟ یعنی مثلا کسی که وارد لیست محصولات شد بتونه بر اساس برند محصولات رو بیاره و ببینه؟3- چطور میشه برای یک کالا برند تعریف کرد؟(از کدوم قسمت دقیقا؟) ممنون میشم پاسخ بدید... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
baztabroh ارسال شده در تیر 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2016 سلام.چطور آیکونهای شبکه اجتماعی پرستا شاب رو برداریممنظورم فوتر هستhttp://www.8pic.ir/images/sc4trm8l9unyrk9nfd3b.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در تیر 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2016 سلام.چطور آیکونهای شبکه اجتماعی پرستا شاب رو برداریممنظورم فوتر هستhttp://www.8pic.ir/images/sc4trm8l9unyrk9nfd3b.png از بخش ماژول ها، "بلوک شبکه های اجتماعی" رو غیر فعال کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 16، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2016 اوکی انجام شدفقط چنتا سوال دیگه هم داشتم؟1- توی این قالب میشه برند تعریف کرد؟ مثلا برندهارو توی صفحه اصلی نشون بده توی یک ستون؟ اگر بله چگونه؟2- میشه محصولات رو بر اساس برند تعریف کرد؟ یعنی مثلا کسی که وارد لیست محصولات شد بتونه بر اساس برند محصولات رو بیاره و ببینه؟3- چطور میشه برای یک کالا برند تعریف کرد؟(از کدوم قسمت دقیقا؟) ممنون میشم پاسخ بدید... 1. تعریف برندها ارتباطی با قالب نداره. برای نمایش برند در ستون میتونید از ماژول بلوک تولیدکننده ها استفاده کنید و برای نمایش در صفحه اصلی باید ماژول گردونه برند brand carousel رو تهیه کنید که فکر میکنم ماژول رایگان براش موجوده2. ماژول های بالا همین کار رو انجام میده3. هنگام ثبت محصول باید تولیدکننده اون رو مشخص کنید که همون برند محسوب میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iraniand ارسال شده در تیر 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2016 1. تعریف برندها ارتباطی با قالب نداره. برای نمایش برند در ستون میتونید از ماژول بلوک تولیدکننده ها استفاده کنید و برای نمایش در صفحه اصلی باید ماژول گردونه برند brand carousel رو تهیه کنید که فکر میکنم ماژول رایگان براش موجوده2. ماژول های بالا همین کار رو انجام میده3. هنگام ثبت محصول باید تولیدکننده اون رو مشخص کنید که همون برند محسوب میشهممنون از راهنماییتون...کارهایی که گفتید انجام دادم اما لیستی برای انتخاب برند برای مشتری وجود نداره توی ستونها... و اینکه الان 2-3 روزه تیکت زدیم و هنوز پاسخی داده نشده بهش! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 28، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2016 ضمن عرض پوزش بابت تاخیر در پاسخگویی درگیر جابجایی دفتر بودیمتیکتتون رو پاسخ دادم واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در مرداد 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 11، 2016 با درود و خسته نباشید می خواستم بدونم آیا ممکنه بتونیم رنگ عنوان شاخه ها رو تغییر بدیم. چون عنوان همگی شاخه ها در پوسته ی پانیذ به رنگ سپید هست و صفحه هم سفید هست و کلا عنوان دیده نمی شه. این فکر کنم حتی از نظر سئو و گوگل مشکل ساز هست و یک گونه از تقلب به شمار میاد. لطفا این عکس پیوست شده رو ببنید ( این واژه در واقع آداپتور هست که بنده اون بخش «آداپ» رو با ماوس انتخاب و رنگی کردم): با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 12، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2016 خیر تقلب محسوب نمیشه. باید عکس هاتون رو با پس زمینه تیره تری بذارید تا متن دیده بشه واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 12، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2016 قالب پانیذ با پرستاشاپ 1.6.1.5 و 1.6.1.4 سازگار است و میتوانید روی این نسخه ها استفاده کنید واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ali_1377 ارسال شده در شهریور 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2016 قالب پانیذ با پرستاشاپ 1.6.1.5 و 1.6.1.4 سازگار است و میتوانید روی این نسخه ها استفاده کنید با سلام. بعد ارتقا به اخرین نسخه پرستا در صفحه ماژول های این ارور میاد:iblockreinsurance (خطا در تحلیل /modules/iblockreinsurance/iblockreinsurance.php) iblockreinsurance (کلاس موجود پیدا نشد /modules/iblockreinsurance/iblockreinsurance.php)که مربوط به بلوک اعتماد این قالب هست. لطفاً سریع تر نسخه سازگارشو قراربدید سایتم رو حالت تعمیر قرار دادم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 5، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2016 نسخه پرستاشاپتون چند هست؟آیا از این انجمن دانلود کردید؟این خطا معمولا به خاطر دوچیز نمایان میشه:نسخه پرستاشاپتون نسخه این انجمن نیست افزونه ionCubeLoader آخرین نسخه روی هاست شما نصب نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ali_1377 ارسال شده در شهریور 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2016 نسخه پرستاشاپتون چند هست؟آیا از این انجمن دانلود کردید؟این خطا معمولا به خاطر دوچیز نمایان میشه:نسخه پرستاشاپتون نسخه این انجمن نیست افزونه ionCubeLoader آخرین نسخه روی هاست شما نصب نیست نسخه 1.6.1.5 - از همین انجمن هم دانلود کردم. از وقتی اپدیت کردم این ارور اومده فقط هم ماژول شما بقیه ماژول های غیرپرستا هیچ مشکلی ندارن. شما خودت تست کردید این قالبو رو آخرین نسخه 1.6.1.5؟ هیچ مشکلی نداشت؟ یعنی با نصب ionCubeLoader مشکلم 100% حل میشه؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 5، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2016 دوست خوبم ماژول های قالب خطا میدن چون توسط ionCube Encoder کد شدن و باید افزونه ionCubeLoader آخرین نسخه روی سرور شما نصب باشه تا کار بکنههمچنین این که میگم نسخه این انجمن باشه برای این هست که اصلاحیه ماژول های کد شده روی نسخه انجمن ما بصورت پیش فرض موجود هست اما روی سایر نسخه ها نصب نیستاگر با روش بالا مشکلتون حل نشه به احتمال زیاد با تغییر نسخه php حل میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در شهریور 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2016 با درود ببخشید آیا امکانش هست که ترتیب جای گیری افزونه ها ( ماژول ) در ستون کناری سمت راست در صفحه ی اصلی و صفحه ی کالاها متفاوت باشه؟ برای نمونه اگر ستون راست صفحه اصلی تارنما ( سایت ) ترتیب افزونهها اینچنین باشه: نماد اعتمادشاخه ها پیکربندی قالببازدید شدهکالاهای جدید چگونه میشه در صفحهی کالاهای ترتیب رو به این صورت دگرگون کرد؟نماد اعتمادپیکربندی قالبشاخه هابازدید شدهکالاهای جدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2016 فکر نمیکنم بتونید اینکارو انجام بدید شما نهایتا می تونید از این طریق ماژول ها رو توو صفحه محصول نشون ندید واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
taher67 ارسال شده در مهر 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2016 با سلاممن یه بار قالب پانیذ رو خریداری کردماگه دوباره بخرم آیا امکان سفارش سازی رنگ بندی کلی ، افکت های و چیدمان اعتماد و لوگو قالب هست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2016 با سلاممن یه بار قالب پانیذ رو خریداری کردماگه دوباره بخرم آیا امکان سفارش سازی رنگ بندی کلی ، افکت های و چیدمان اعتماد و لوگو قالب هست ؟ سلام بر شما.روی قالب های عمومی هیچگونه شخصی سازی انجام نمیشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در مهر 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2016 دوستان گرامیسایت بنده در صفحه اصلی و home گویا دارای دو کد H1 هست؟! چطور چنین چیزی ممکن هست؟ آیا این مشکلی ایجاد نمی کنه؟ سپاس گزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samzi ارسال شده در آذر 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2016 سلام خسته نباشیدمن قالب پانیذ رو خریدم . یه سوال دارم .چطوری میتونم کاری کنم که وقتی با نشانگر موس روی موضوعات نشان داده شده در عکس می رویم مانند دمو زیر شاخه ها باز شود؟؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در آذر 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2016 سلام خسته نباشید من قالب پانیذ رو خریدم . یه سوال دارم . چطوری میتونم کاری کنم که وقتی با نشانگر موس روی موضوعات نشان داده شده در عکس می رویم مانند دمو زیر شاخه ها باز شود؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. شما باید زیرشاخه بسازید. یعنی روی بخش شاخه ها در داشبورد برین و شاخه های گوناگون رو که مربوط به اون سرشاخه هست بسازید سپس در بخش وابستگی های هر کالا تیک وابستگی رو روی سرشاخه ها و شاخه ی اصلی اون کالا بزنید. اینجوری کالا در شاخه و سرشاخه ها تیک خورده و افزوده می شه. پس از این هر گاه روی شاخه ها برین زیرشاخه ها باز می شن واکنش ها : samzi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samzi ارسال شده در آذر 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2016 سلام . خسته نباشید .چطور میتونم آیکون نوار ابزار رو عوض کنم؟؟؟هر چی میذارم باز همون پیش فرض پرستا رو نشون میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آذر 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2016 سلام.منظورتون نوار مرورگره؟اگه آره باید پسونده آیکون ico باشه. کش رو هم خالی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در دی 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2016 درود بر شما من 2 پرسش داشتم از خدمت شما لطفا در صورت امکان راهنمایی بفرمایید. در دموی قالب پانیز در زیر شاخه ها تنها یک عکس جا داده شده. گویا اگر در زیرشاخه ها هم متن بنویسیم و قرار بدیم از نظر سئو خوب هست در نتیجه بنده متن و نوشته قرار می دم که متاسفانه رنگ عنوان سفید هست و اگر زمینه ی نوشته ها هم سفید باشه عنوان به نمایش در نمیاد در حالی که وجو داره اکنون در این تصویر یک عنوان وجود داره که به دلیل زمینه سفید کلا پنهان شده هست: 1- چطور می شه رنگ عنوان زیرشاخه ها رو مثلا سیاه کرد؟ 2- این ماژول کاتالوگ که در تصویر دمو در زیر وجود داره رو چطور می شه فعال کرد که تنها در شاخه ها و زیرشاخه ها به نمایش در بیاد؟ چون در حالت عادی ماژول های هوک شده در ستون سمت راست در همه جا یکسان هست ( ولی مثلا ما ماژول کاتالوگ رو در صفحه اصلی نیاز نداریم ولی در شاخه ها نیاز داریم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .