samanfm ارسال شده در آبان 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2015 سلامدوستان من می خوام یک یا چند ماژول رو مثل خبرنامه یا نماد رو در صفحاتی که با CMS درست کردم در ستون چپ یا را ست قرار بدم اما نمی دونم کدوم موقعیت رو باید برای این ماژول ها انتخاب کنم... ضمن اینکه بعضی ماژول ها رو خطا میده "نمیتوان این ماژول را به این هوک منتقل کرد" ممنون میشم راهنماییم کنیدبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samanfm ارسال شده در آبان 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2015 دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در آبان 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2015 سلام دوست عزیزشما اول باید ستون سمت چپ یا راست رو درر صفحات cms فعال کنید که برای این کار باید به مسیر زیر برید .تنظیمات > قالب > تنظیمات پیشرفته و جلو گزینه cms ستون چپ یا راست رو تیک بزنید .بعد از اون هم اگه اون ماژول مورد نظرتون توی اون ستون وجود داشته باشه و مستثنی نشده باشه در صفحه cms ، نمایش داده میشه .در ضمن هر ماژولی در یک سری هوک های تعریف شده خودش فقط میتونه قرار بگیره . واکنش ها : admin و ramtin2025 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samanfm ارسال شده در آبان 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2015 خیلی ممنون مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .