vahidvazh ارسال شده در آبان 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2015 سلام ببخشید من یه مشکل دارم،من نمیخوام واسه زیر شاخه ها عکسی بذارم ،در واقع میخوام عکسش رو غیر فعال کنم،مثلا زیر شاخه های موبایل که میزنی،نوشته هیچ تصویری موجود نیست،من میخوام این تصویر غیر فعال بشه و هیچی نیاد واسش و زیر شاخه ها به صورت یه لیست قرار بگیرنتوی قسمت تصاویر هم هر کدوم از قسمتارو غیر فعال میکنم جواب نمیدهسوال دوم اینکه امکان داره کلا زیر شاخه ها نیان بالای محصولات؟.سوال سوم اینکه چطوری میتونم قابلیت موبال رو غیر فعال کنم،یعنی سایت کامپیوتری با موبایلی یکی باشه،توی قسمت قالب غیر فعال کردم ولی تغییر نمیکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در آبان 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2015 سلام.برای حذف تصویر زیر شاخه ها بایدقالب رو ویرایش کنید یا با css پنهانش کنی. در هر حال باید قالب ویرایش بشه.اگر کلا میخواید نمایش داده نشه . توی ماژول پیکربندی قالب میتونید نمایش زیر شاخه رو غیر فعال کنید . اگه قالبتون پیشفرض هست نمیتونید حالت موبایل رو غیر فعال کنید . اصلا هم توصیه نمیشه این کارو انجام بدین چون گوگل توی نتایجش این مورد یعنی سازگاری با موبایل رو تاثیر میده . موفق باشید واکنش ها : B.A.H.M.A.N 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2015 نیاز به دستکاری در قالب نیست . کافیه به ماژول پیکربندی قالب مراجعه کنید و نمایش زیرشاخه ها را غیرفعال نمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .