miladus ارسال شده در آبان 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2015 سلام تو قسمت ادمین پرستا شاپ صحفه ی اول نوشته بود که ssl و url اشتباه است چون من از دو دامنه استفاده میکنم وب سایت بنده : xiaomistore.irدامنه روی وب سایت یا همون دامنه ی اضافی javanroodmarket.comبعد اونجا نوشته بود xiaomistore که نام وب سایت هستش تغییرش دادم و میخواستم بنویسم javanroodmarket از دامنه ای که به این هاست وصل کردم استفاده کنم اشتباهی وارد کردم و سیو کردم الان وب سایت باز نمیشه قسمت مدیریت هم میرم یوز و پسورد میزنم لاگین نمیشه نمیدونم چیکار کنملطفا راهنماییم کنین واقعا فوریه از پشتیبانی خوبتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در آبان 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2015 سلام. از طریق phpmyadmin وارد دیتابیستون بشید و جدول ps-shop_url رو پیدا کنید و اطلاعات رو اصلاح کنید . واکنش ها : miladus و jafar1374 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
miladus ارسال شده در آبان 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2015 خب چطوریث دوست عزیز کجا ها برم لطفا بیشتر راهنمایی کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
miladus ارسال شده در آبان 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2015 خب الان وارد شدم چیکار کنم کدوم قسمت برم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در آبان 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2015 خب الان اون اسمی که اشتباه نوشته بودید و ذخیره زده بودید اینجام هست . پیداش کنید و به آدرس صحیح تغییرش بدین و ذخیره کنید . واکنش ها : miladus 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
miladus ارسال شده در آبان 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2015 داداش خیلی ممنونم از راهنماییت پیداش کردم الان تو اون صحفه نمیدونم چطور وارد کنم که سایت به حالت نرمال برگرده وارد کردم صحفه ادمین باز درست شده ولی سایت رو میریزه به هم لطفا راهنمایی کنین چطور وارد کنم ادرس سایت xiaomistore.ir هستش بگین چیکار کنم خیلی ممنونمhttp://8pic.ir/images/yx9htplfo83aocxr3x56.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2015 جلوی phisical url یه / بنویسید حل میشه . واکنش ها : miladfergie 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
miladfergie ارسال شده در آبان 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2015 سلام داداش ممنون این کارو کردم درس شده ولی سایت عکس هاش لود نمیشه یا به تب هاش نمیره رو ی محصولی میزنی ارور میده نمیره ی سری به سایت بزن تاببینی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
miladfergie ارسال شده در آبان 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2015 لطفا راهنمایی کنین ممنون الان اون صحفه رو هم باز کردمhttp://uupload.ir/files/yut5_capture.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
miladfergie ارسال شده در آبان 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2015 اقا وجدانن ی نفر منو راهنمایی کنه سایت بهم ریخته لطفا راهنمایی کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2015 سلامبه سئو و urlها برید و روی ذخیره کلیک کنید. احتمالا مشکل حل میشه موفق باشید واکنش ها : miladfergie 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
miladfergie ارسال شده در آبان 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2015 ممنونم داداش رامتین بزرگی کردین واقعا شما نباشین مشکلات ما اصلا حل نمیشهمشکل حل شد دستت درد نکنه واکنش ها : ramtin2025 و igifar 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .