[email protected] ارسال شده در آبان 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 با سلام و احترامبنده در یک هاست به راحتی یک پرستا راه انداری کردم و کاملا درست کار میکنید و در همین هاست با دامین دیگه یه پرستای دیگه راه اندازی کردم ولی تمام لینک های منوی افقی پرستا page-not-found میزند،لازم به ذکر است هاست یکی است(آی پی مشترک)،وتنها تفاوتی که وجود دارد برای دامین مشکل دار از امکان addon domain این هاست استفاده کردم.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آبان 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 addon domain در اصل شما یک ساب دامین تعریف کردی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در آبان 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 addon domain در اصل شما یک ساب دامین تعریف کردی. بله از این موضوع اطلاع دارمآیا علت مشکل در لینک ها میتونه این باشه که ساب دامینه ولی با نام دامنه میاد بالایعنی domain2.com به جای domain2.domain1.com ?? نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آبان 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 اگه سایت اصلی شما al.com بر فرض باشد ساب دومین باید به این شکل باید باشد. xxxx.al.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در آبان 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 اگه سایت اصلی شما al.com بر فرض باشد ساب دومین باید به این شکل باید باشد. xxxx.al.com مشکل من ساب دامین نیست من از addon domain استفاده کردم که یعنی همون ساب دامین که شما میگین و به صورت xxx.al.com هست میتونه به صورت xxx.com بالا بیاد.و من پرستا رو در xxx.com نصب کردم به نظر شما میتونه مشکل از این باشه؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آبان 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 در پوشه public_html باید یک پوشه به نام xxx باشه اگر هست فایل پرستاشاپ رو اونجا بریزید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در آبان 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 در پوشه public_html باید یک پوشه به نام xxx باشه اگر هست فایل پرستاشاپ رو اونجا بریزید. من اینکارهارو قبلا انجام دادمپرستا رو در فولدر xxx قبلا نصب کردم و بالا هم میاید فقط مشکلم اینکه آدرس لینک های منوی افقی page-not-found میاید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در آبان 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 البته قالب پرستا رو هم یه کم تغییر دادم ممکنه از این باشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آبان 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 احتمالا دستکاری شما باعث مشکل شده ولی مسیری که رفتید کاملا درست هشست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در آبان 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 اگه آدرس سایت رو گذاشته بودین که میشد ببینم چه لینکی دادین خیلی بهتر میشد نظر داد . اون لینک های منو افقی بالا لینک های شاخه ها هست یا لینک به صفحات خارجی یا داخلی سایت ؟ واکنش ها : igifar و ramtin2025 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .