amirjani ارسال شده در آبان 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2015 سلام به همهمن تو بخش حامل، حاملها رو بر اساس قیمت خرید مشخص کردم یعنی از 0 ریال تا x ریال یه هزینه حمل، از x تا y یه قیمت حمل و الی آخراما مشکل اینه که یه سری اقلامم رو اگه مشتری تعداد زیاد سفارش بده وزنش خیلی میره بالا و هزینه حملش خیلی بالاتر از اون چیزی که من از مشتری گرفتم میشهراهی هست که تو تعریف یک حامل بگم اگه وزن کل بسته بیشتر از یه مقداری شد اون حامل غیر فعال بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در آبان 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2015 فکر نکنم . واکنش ها : amirjani 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2015 خوب چرا کار ساده تر که براساس وزن هست رو انجام نمیدین ؟!! چرا براساس قیمت حامل ساختین ؟!!!!! براساس وزن بذارین که هزینه حمل خودش مناسب محاسبه بشه . واکنش ها : amirjani 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjani ارسال شده در آبان 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2015 آقا بهمن ناچارم بر اساس قیمت بذارم چون زمانی که خرید مشتری از نظر مبلغی بیشتر میشه، منم هزینه حمل رو کمتر میکنم (مثل تخفیف)البته شاید بهتر میبود تخفیف رو روی سبد خرید اعمال میکردم و هزینه حمل رو ثابت در نظر میگرفتمفکر کنم تنها راه همین باشه درسته؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در آبان 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2015 از نظر من ربهترین روش رایگان و سریع همین روشی هست که خودتون گفتید . یعنی ایجاد حامل ها بر اساس وزن و اعمال تخفیف روی سبد خرید از طریق بخش تخفیفات سبد خرید . واکنش ها : amirjani 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .