gharanjik ارسال شده در آبان 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2015 سلام من پرستا 1.6.0.14 رو تو کامپیوتر خودم نصب کردم (لوکال )حالا میخوام قسمتی رو ترجمه کنم این پیغام خطا رو میده چجوری میشه تو لوکال این فیلد رو افزایش داد ؟http://s3.picofile.com/file/8206244568/1.JPG نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در آبان 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2015 قبل از تاپیک زدن بهتره اول در انجمن جستجو کنید. از هاست خودتون در خواست افزایش رو بدید واکنش ها : salambaba.com 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gharanjik ارسال شده در آبان 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2015 قبل از تاپیک زدن بهتره اول در انجمن جستجو کنید. از هاست خودتون در خواست افزایش رو بدیدممنون از جوابتون ولی مثل اینکه سوالو خوب نخوندیدگفتم تو کامپیوتر خودم نصب کردم (تو لوکال ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در آبان 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2015 باید فایل php.ini رو دستکاری کنید.البته راه دوم ترجمه هم :از قسمت بومی سازی و بعد ترجمه ها و ازقسمت پایین قسمت "افزودن و یا بروزرسانی" زبان پارسی رو انتخاب و اضافه و یا برروز رسانی کلیک کنید. واکنش ها : salambaba.com 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gharanjik ارسال شده در آبان 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2015 باید فایل php.ini رو دستکاری کنید.البته راه دوم ترجمه هم :از قسمت بومی سازی و بعد ترجمه ها و ازقسمت پایین قسمت "افزودن و یا بروزرسانی" زبان پارسی رو انتخاب و اضافه و یا برروز رسانی کلیک کنید.دوست عزیز این مسیری که گفتید درسته ؟رفتم این مسیر انجام دادم ولی چیز خاصی نشد این مسیری که گفتید ربطی به افزایش فیلدی که در بالا در عکس مشخص کردم داره ؟ مطمئنید ؟ فک نکنم ارتباطی به هم داشته باشن ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در آبان 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2015 ارتباطی نداره. فقط بخش هایی از قالبتون که نیاز به ترجمه داشته باشه و ترجمه اش در دسترش باشه رو دریافت می کنه. واکنش ها : gharanjik 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gharanjik ارسال شده در آبان 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2015 ارتباطی نداره. فقط بخش هایی از قالبتون که نیاز به ترجمه داشته باشه و ترجمه اش در دسترش باشه رو دریافت می کنه.ممنون حالا اگه من بخوام مقدار اون فیلد رو افزایش بدم باید چیکار کنم (تو عکس مشخصه )خیلی لازمه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در آبان 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2015 سلامدوست گرامی فایل php.ini رو باز کنید و دقیقاً کلمه max_input_vars رو داخلش جستجو کنید، این مقدار به صورت پیشفرض مساوی با 1000 هست شما به 6000 یا بیشتر افزایش بدین در نهایت باید مثل زیر بشهmax_input_vars = 6000دقت کنید که اگه ; یا همون سمی کالن قبل این خط خورده باید اون سمی کالن رو پاک کنیدبعد از این کار باید سرویس apache رو ریستارت کنید (اگر بلد نیستید ویندوز رو ریستارت کنید)موفق باشید واکنش ها : gharanjik و salambaba.com 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gharanjik ارسال شده در آبان 15، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2015 سلامدوست گرامی فایل php.ini رو باز کنید و دقیقاً کلمه max_input_vars رو داخلش جستجو کنید، این مقدار به صورت پیشفرض مساوی با 1000 هست شما به 6000 یا بیشتر افزایش بدین در نهایت باید مثل زیر بشهmax_input_vars = 6000دقت کنید که اگه ; یا همون سمی کالن قبل این خط خورده باید اون سمی کالن رو پاک کنیدبعد از این کار باید سرویس apache رو ریستارت کنید (اگر بلد نیستید ویندوز رو ریستارت کنید)موفق باشید ممنون دوست عزیز ولی من این فایل php با پسوند ini رو پیدا نکردم حتی برعکس هم سرج زدم یعنی ini.php ولی بازم نبود میشه مسر بدید ؟بعد چه نرم افزاری برای باز کردن این فایل لازمه ؟من تو لوکال نصب کردم (تو کامپیوتر خودم ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در آبان 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2015 سلام من از وب سرور xampp استفاده میکنم و مسیرش هم تو کامپیوتر خودم c:/xampp/php/php.ini هستبسته به نرم افزار وب سرور و مسیر نصب این آدرس متغییر هستولی شما هرجا که لوکال هاست تون نصب کردین تو پوشه اصلی اون وب سرور یه پوشه php هست که فایل php.ini داخل اون قرار داره موفق باشید واکنش ها : دانوش و gharanjik 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 27، 2018 گزارش Share ارسال شده در آذر 27، 2018 دوستان ارور من یکم متفاوت هست به هاست هم گفت 2 روزه الان همش تغییر میدن میگن چک کنید باز همونه ممنون میشم راهنمایی کنید درستش کنم هشدار! ارائه کننده هاست شما در حال استفاده از وصلهی suhosin برای PHP است، که حداکثر تعداد فیلدهایی که در یک فرم ارسال میشوند را محدود میکند به: 1000 برای suhosin.post.max_vars.1000 برای suhosin.request.max_vars.لطفا از ارایه کننده هاست خود برای افزایش محدوديت سوال کنید و درخواست کنید تا محدودیت برسد به حداقل 2433، یا شما باید فایلهای ترجمه را ویرایش کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 28، 2018 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2018 مشکلات پیگیری نمیشه !؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آذر 29، 2018 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2018 این مشکل مربوط به هاسته و باید از سمت هاست پیگیری کنید. یکبار کش رو خالی کنید اگر مشکلتون رفع نشد مجددا با هاست در ارتباط باشید تا مشکل رو براتون رفع کنند. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .