farhad_r3 ارسال شده در آذر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2015 چجوری میشه کد سفارش رو از حالت حروفی تغییر داد؟مثلا میخوام توی رنج 1000 کد سفارش به مشتری و خودم بده مثلا 100052 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در آذر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2015 یه ماژول رایگان توی همین انجمن گذاشته بودم که البته نمیدونم روی ورژن های جدیدم کار میده یا نه . چند ماژول تجاری هم توی پرستای اصلی هست . واکنش ها : farhad_r3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farhad_r3 ارسال شده در آذر 2، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2015 یه ماژول رایگان توی همین انجمن گذاشته بودم که البته نمیدونم روی ورژن های جدیدم کار میده یا نه . چند ماژول تجاری هم توی پرستای اصلی هست . اسمش چی هست؟ ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در آذر 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2015 اون ماژولی که من معرفی کرده بودن لینک زیر هست که البته خودم الان ازش دیگه استفاده نمیکنم که بدونم کارایی داره هنوز یا نه . برای نسخه های تجاریشم توی افزونه های پرستا اصلی جستجو کنید قبلا دیده بودم ولی الان دقیق اسمش یادم نیست . http://ipresta.ir/forum/topic/4097-تغییر-مرجع-سفارش/?p=33839 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .