robertnicjoo ارسال شده در آذر 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2015 سلامچطور میتونم به منوی بالای سایت لینک اضافه کنم؟ تصویر زیر: http://8pic.ir/images/42v0xiwz7nz31b3c9ag2.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در آذر 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2015 سلامماژول ها > منوی افقی بالا > پیکربندی > افزودن لینک جدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
robertnicjoo ارسال شده در آذر 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2015 سلامماژول ها > منوی افقی بالا > پیکربندی > افزودن لینک جدید سلام،دوست عزیز این قسمتی که شما فرمودید لینک رو به نوار افقی پایین اضافه میکنه جایی که لینک دسته بندی هاست. ولی من میخوام توی منوی بالایی باشه که توی عکس نشون دادم. جایی که زبان و نوع ارز رو تغییر میدیم توی اون منو میخوام لینک اضافه کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hadi29990 ارسال شده در آذر 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2015 سلام معمولا لینک هار اون نوار یا درقسمت که ایشون فرومودند یا توی ماژول مگا منو نوار بالا ولی کلا تو ماژول ها باید دنبالش بگردید البته یادتون نره که باید اول برای تنظیم این قسمت تنظیمات روی لایه نایشی فروشگاهتون باشه نه لایه های دیگه بازم اگر کس دیگه ای نظر داره بده موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2015 به بخش مورد اشاره نمیتونید چیزی اضافه کنید مگر با ماژول خاص یا ویرایش قالب واکنش ها : ramtin2025 و asasoal 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
robertnicjoo ارسال شده در آذر 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2015 تشکر از همه دوستان برای پاسخ هاشون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .