B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2016 بله ، درسته ، تیکت بزنید حتما طراح قالب یه کاری میکنه برای محصولات مجازی این بخش مخفی بشه واکنش ها : jafar1374 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 6، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2016 ممنون از پاسخ گویی تونبله اون قسمت میدونم من میخام متنی نشون نده و اون قسمت خالی میزارم اما انگار یه متنی از پیش فرض داره بازم با اینکه اون قسمت خالی هست نشون میدهبه فروشگاه .... خوش آمدیدفروش ....این نشون میده با اینکه اون قسمت خالی میزارم یک اسپیس بزنید بجای متن سلام و تبریک بابت قالب بسیار زیباتون قبل از خرید یک سوال داشتم که قالب شما دارای بلاگ هست و اگر نیست ماژول smartblog کار میکنه با این قالب ؟ ممنون ممکنه از نظر ظاهری نیاز به سازگاری با قالب داشته باشه آقا بهمن وقتی محصول فایل باشه که دیگه کاربرد نداره تیکت بزنید تا در آپدیت بعدی اصلاح بشه واکنش ها : jafar1374 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در خرداد 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2016 سلام آقا مهرشادخسته نباشیدوقتی روی شاخه بندی کلیک می کنیم و تو صفحه مربوطه محصولات رو می بینیم محصولات در 3 ردیف 3 تایی هستندولی در ردیف اخر و پایین صفحه بجای 3 محصول 2 محصول هست1 - 1 - 11 - 1 - 11 - 1 - به این شکل ...آیا تنظیمات داره یا میشه کاری کرد در هر صفحه 9 محصول کامل درج بشه؟با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 15، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2016 لطفا لینکی از مشکلتون بدید تا ببینم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در خرداد 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2016 لطفا لینکی از مشکلتون بدید تا ببینمسلام ی اسکرین شات گذاشتملینک هم تو تیکت براتون میفرستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 18، 2016 سلامبه تنظیمات >> محصول برید و تنظیم رو از 8 به 9 تغییر بدید موفق باشید واکنش ها : jafar1374 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در تیر 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2016 با سلامدر حالت موبایل وقتی که سایت با مرورگر کروم باز میشه شاخه ها اصلا باز نمیشه.این با گوشی های مختلف تست کردم مشکل داشته اما با بقیه مرورگرها راحت باز میشه.لطفا بررسی بفرمائید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 6، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2016 من دموی قالب رو همین الان با گوشی LG G4 چک کردم با مرورگر کروم و مشکلی نبود. اگر سایت شما مشکلی داره لطفا تیکت بزنید برای بررسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در تیر 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2016 با سلام و خسته نباشیدمن یه پیشنهاد داشتم. با توجه به اینکه خودم چندماه هست که قالب دارم و ازش استفاده می کنم می خاستم بگم محصولات خیلی به چشم نمیاد یعنی تو نگاه اول که وارد سایت میشی احساس نمیشه که محصول زیادی وجود داره و چند نفر دیگه هم این بهم گفتنجاش دسته بندی ها خیلی تکرا شده. منوی افقی ، دسترسی سریع و قسمت پایین هم که باز به یه شکل دیگه دسته بندی ها رو داریم. اگر بشه یک سری تغییر ایجاد شه که محصولات بیشتر به چشم بیاد خیلی خوبهیه نکته دیگه هم اینکه به نظرم سبد خرید زیاد تو چشم نیست. مثلا اگر همون آیکون سبد خرید بود یا یه رنگ خیلی متمایز مثل همون سبز که اکثر جاها این رنگه خیلی بهتر بود. حس می کنم که کاربر راحت پیداش نمی کنهنقد و نظرات هم اگر کنار اطلاعات بیشتر تو یه تب جدا بود خیلی بهتر می شد که اینقدر صفحه اسکرول نخوره. جاش محصولات مرتبط سریع تو چشم میومد بازم هم از زحمات تون ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iranparast ارسال شده در تیر 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2016 با سلام من قالب پارمیس رو روی پرستاشاپ 1.6.1.5 نصب کردم و زمانی که میخوام فعال کنم با ارور زیر مواجه میشم :Site error: the file /home/evhonari/public_html/modules/iconfig/iconfig.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_7.0.so to be installed by the website operator. If you are the website operator please use the ionCube Loader Wizard to assist with installation. لطفا راهنمایی کنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در تیر 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2016 با سلام من قالب پارمیس رو روی پرستاشاپ 1.6.1.5 نصب کردم و زمانی که میخوام فعال کنم با ارور زیر مواجه میشم :Site error: the file /home/evhonari/public_html/modules/iconfig/iconfig.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_7.0.so to be installed by the website operator. If you are the website operator please use the ionCube Loader Wizard to assist with installation. لطفا راهنمایی کنید؟ سلام بر شما.به هاستتون بگید افزونه ionCube Loader و برای شما نصب کنند. موفق باشید. واکنش ها : ramtin2025 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در تیر 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2016 سلام و وقت بخیر به همه دوستانمی خواستم درخواست کنم بخش تگ های h1 T h2 T h3 قالب درست کنید.همچنین فونت توضیحاتمن قبلا این موضوع مطرح کردم و دوستان گفتن افزونه فایرباگ باهاش کار کنم. خوب رفتم سراغش و تا حدودی کار کردم اما مشکل اینجاست که برای من که سواد نرم افزاری و کد نویسی ندارم یکم سخت و گیج کننده است. یسری قسمت ها هم که خط خورده و امکان اصلاحش نیستیعنی به صورت کلی برای من خیلی سخته این کارمی خواستم اگر امکانش هست این مورد تو آبدیت ها مدنظر قرار بدیداندازه تگه های h1 . h2 . h3 متناسب با هم باشند و اینکه فونت و رنگ بخش توضیحات بلند و توضیحات کوتاه تغییر پیدا کنه. واقعا با این فونت خوندن توضیحات سخته چون همه اش رفته توهم. رنگ کلی هم مشکی باشه چون خوندنش برای یه عده مثل خود من که از عینک استفاده می کنم خیلی سخته ممنون از زحمات تون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 26، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 26، 2016 سلام و وقت بخیر به همه دوستانمی خواستم درخواست کنم بخش تگ های h1 T h2 T h3 قالب درست کنید.همچنین فونت توضیحاتمن قبلا این موضوع مطرح کردم و دوستان گفتن افزونه فایرباگ باهاش کار کنم. خوب رفتم سراغش و تا حدودی کار کردم اما مشکل اینجاست که برای من که سواد نرم افزاری و کد نویسی ندارم یکم سخت و گیج کننده است. یسری قسمت ها هم که خط خورده و امکان اصلاحش نیستیعنی به صورت کلی برای من خیلی سخته این کارمی خواستم اگر امکانش هست این مورد تو آبدیت ها مدنظر قرار بدیداندازه تگه های h1 . h2 . h3 متناسب با هم باشند و اینکه فونت و رنگ بخش توضیحات بلند و توضیحات کوتاه تغییر پیدا کنه. واقعا با این فونت خوندن توضیحات سخته چون همه اش رفته توهم. رنگ کلی هم مشکی باشه چون خوندنش برای یه عده مثل خود من که از عینک استفاده می کنم خیلی سخته ممنون از زحمات تون هم پیشنهادات قبلیتون هم پیشنهادات جدیدتون رو برای آپدیت های بعدی مد نظر قرار میدیمقابلیت تب بودن یا زیر هم بودن بخش اطلاعات و نظرات و ... در صفحه محصول در آپدیت جدید به قالب اضافه خواهد شد واکنش ها : shikotak 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در تیر 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2016 هم پیشنهادات قبلیتون هم پیشنهادات جدیدتون رو برای آپدیت های بعدی مد نظر قرار میدیمقابلیت تب بودن یا زیر هم بودن بخش اطلاعات و نظرات و ... در صفحه محصول در آپدیت جدید به قالب اضافه خواهد شد ممنون از زحمات تونواقعا خیلی خوشحال شدم که به نظرات کاربرا و بالا بردن اثربخشی قالب ها توجه می کنید.دیگه آبدیت جدید بیاد بال درمیارم واکنش ها : admin 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
snematolahi ارسال شده در مرداد 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2016 سلام ادمین عزیزمن پرستا 1.6.1.5 رو نصب دارم آیا می تونم قالب پارمیس رو نصب کنم یا به مشکل می خورم.ممنون میشم اگه راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
snematolahi ارسال شده در مرداد 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 10، 2016 ادمین عزیز میشه لطفا جواب بدید.اگر هماهنگ نیست .نسخه هماهنگ با این ورژن کی اماده میشهممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 10، 2016 ادمین عزیز میشه لطفا جواب بدید.اگر هماهنگ نیست .نسخه هماهنگ با این ورژن کی اماده میشهممنون سلام بر شما.خیر قالب با نسخه 5 پرستا سازگار نیست و تاریخی دقیقی برای این سازگاری مشخص نیست. بعد از سازگاری اطلاع رسانی میشه واکنش ها : admin و snematolahi 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 12، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2016 قالب پارمیس با پرستاشاپ 1.6.1.5 و 1.6.1.4 سازگار است و میتوانید روی این نسخه ها استفاده کنید همچنین آپدیت جدید قالب با امکانات جدید پس از آماده سازی از طریق ایمیل و انجمن اطلاع رسانی خواهد شد واکنش ها : snematolahi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
snematolahi ارسال شده در مرداد 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2016 خیلی منتظرش بودم .ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tenderboy ارسال شده در مرداد 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2016 سلاممن قالب پارمیس دارم . قالب 1.6.1 رو دارم . الان می خوام به 1.6.1.5 ارتقا بدم. آیا نیاز به این کار هست؟و چه تفاوتی داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 12، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2016 خیلی منتظرش بودم .ممنون خواهش میکنم سلاممن قالب پارمیس دارم . قالب 1.6.1 رو دارم . الان می خوام به 1.6.1.5 ارتقا بدم. آیا نیاز به این کار هست؟و چه تفاوتی داره؟ فقط پرستاشاپ شما به روز میشه و در قالب تفاوتی ایجاد نمیکنه. قالب فعلیتون با پرستاشاپ 1.6.1.5 سازگار هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در مرداد 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 13، 2016 سلام.دوتا موضوع میخاستم بیان کنمیکی اینکه نشانه گذاری که در قسمت بالای سایت میاد به چه معنیه و به چه دردی میخوره؟دوم اینکه وقتی یک محصولی تخفیف میخوره عدد مربوط به تخفیف اینگلیسی نشون داده میشه. یعنی اگر 5000 تومان تخفیف داره اون 5000 اینگلیسی نشون میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 15، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 15، 2016 سلام.دوتا موضوع میخاستم بیان کنمیکی اینکه نشانه گذاری که در قسمت بالای سایت میاد به چه معنیه و به چه دردی میخوره؟دوم اینکه وقتی یک محصولی تخفیف میخوره عدد مربوط به تخفیف اینگلیسی نشون داده میشه. یعنی اگر 5000 تومان تخفیف داره اون 5000 اینگلیسی نشون میده چیزی به نام نشانه گذاری بالای قالب پارمیس نداره مگر این که ماژول خاصی رو فعال کردید. ولی در کل نشانه گذاری مربوط به مرورگر هست. اسم انگلیسی اون Bookmark هست یعنی شما سایت رو در مرورگرتون نشانه گذاری میکنید که هر زمان نیاز داشتید و اگر آدرسش رو فراموش کردید بتونید سریع به اون دسترسی داشته باشید انگلیسی بودن اعداد مربوط به فونت هست و متاسفانه تنها فونت رایگان استاندارد فارسی همین هست واکنش ها : shikotak 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 15، 2016 سلام.دوتا موضوع میخاستم بیان کنمیکی اینکه نشانه گذاری که در قسمت بالای سایت میاد به چه معنیه و به چه دردی میخوره؟دوم اینکه وقتی یک محصولی تخفیف میخوره عدد مربوط به تخفیف اینگلیسی نشون داده میشه. یعنی اگر 5000 تومان تخفیف داره اون 5000 اینگلیسی نشون میده سلام بر شما.به بخش ماژول ها >> ماژول ها برید و ماژول "بخش لینک های دائمی " رو غیر فعال کنید.اگر هم نیاز به نقشه سایت دارید، لینکش رو در منو قرار بدید تا ظاهر بهتری داشته باشه.موفق باشید. واکنش ها : shikotak و admin 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در مرداد 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 15، 2016 سلام بر شما.به بخش ماژول ها >> ماژول ها برید و ماژول "بخش لینک های دائمی " رو غیر فعال کنید.اگر هم نیاز به نقشه سایت دارید، لینکش رو در منو قرار بدید تا ظاهر بهتری داشته باشه.موفق باشید. اینجوری خیلی خوب شد. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .