amirhossainakbari ارسال شده در خرداد 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2012 سلام کسی میتون راه حل یا ماژولی رو معرفی کنه که pdf های فروشگاه ترجمه بشه و از حالت علامت سوال در بیاد.فروشگاه ما www.monasebatshop.ir نظرهاتون رو اگه بدین خیلی ممنون میشممرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2012 شما اصلاحیه ی پی دی اف رو نصب کردید برای نسخه ی جدید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirhossainakbari ارسال شده در خرداد 12، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2012 مرسیته من اصلاحیه ای رو نصب نکرده اممی تونید راهنمایی کنیدممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2012 این فایل رو دریافت کنید: http://presta-shop.ir/downloads/1.4.6.2_pdf_patch_beta2.zip موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirhossainakbari ارسال شده در خرداد 12، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2012 این فابیل رو در فولدر module در cpanel قرار دادم اما اتفاقی نیوفتادآیا باید کاره خاصی انجام بدم؟تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2012 روش نصب اصلاحیه:فایل فشرده شده رو به روت فروشگاه منتقل کنیددر صورت نیاز از پوشههای همنام پوشههای موجود در اصلاحیه یک پشتیبان تهیه کنید. (اگر از ادغام شدن پوشهها و حفظ پوشههای قبلی مطمئن هستید نیازی نیست)فایل را از حالت فشرده خارج کنید.یک پوشه به نام AdminX ایجا شده که باید یک فایل موجود در در پوشهی tab را از داخل آن به پوشهی admin/tab خودتان منتقل کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirhossainakbari ارسال شده در خرداد 12، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2012 ببخشیدهرچی میگردم فولدره admin را پیدا نمی کنمفقط در فولدر backend فولدر tabs وجود داره که در اینجا قرار دادم اما تغییری ایجاد نگردید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2012 فولدر admin رو موقع نصب تغییر نام دادید. همون backend درسته. طبق دستور نصب اصلاحیه قاعدتا باید درست بشه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2012 مشکل شما رو بعضی از دوستان دیگه هم دارن که فکر میکنم به علت ناسازگاری با هاست باشه. متأسفانه راه حلی برای اصلاحش نمیشه پیدا کرد چون فونت های فارسی که وجود دارند محدود هستند و نصفشون هم کار نمیکنه. موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در خرداد 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2012 شايد به خاطر ويندوزتون هم باشه چون خيلي ها من مي بينم ويندوزشون سونه و اصلا فارسي ساز و فونت فارسي روي ويندوز ندارن و طبيعيه كه وقتي سازگاري ويندوزتون با فارسي نداره طبيعتا فايل رو به صورت علامت سوال نشون مي ده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2012 فکر نميکنم شروين جان. چون فونت فارسي ربطي به pdf نداره. فونت هايي که استفاده کرديم فونت php هستند. pdf هم فرمتي هست که فونت رو داخل خودش داره و به سيستم شخص وابسته نيست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در خرداد 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2012 مهم همينه دانوش جانتوي خروجي pdf با فايل هاي php فونت ها به اصطلاح emband نميشن البته من كدهاشو دقيق نديدم ولي حدس مي زنم چون يه نمونه كار كرده بودم ولي پرستا نبود و به دليل همين emband نشدن فونت ها در pdf به سيستم وابسته ميشه و وقتي نميشناسه به صورت علامت سوال در مياره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2012 ممکنه همینطور باشه. اما فونتی که ما استفاده میکنیم فونت آشنایی نیست و احتمالن روی خیلی از سیستم ها نیست.dejavusans نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirhossainakbari ارسال شده در خرداد 14، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2012 خوب فونت ها بوسیله php ,embed میشه به فایل pdf من فکر کنم directory مسیری که در فایل adminpdf.php هستش اشتباهه که نتونسته فونت ها رو از مسیری که هستش embed کنه به pdf نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrd6140 ارسال شده در تیر 21، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2018 سلام من از pdf پرستا شاپ برای فاکتورها استفاده می کنم ولی قیمتهای پایین فاکتور بر عکس می زنه می شه راهنمایی کنید بتونم درستشون کنم ؟ ممنونم و تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در تیر 22، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2018 سلام میتونید تیکت بزنید و درخواست بررسی فنی بدید تا این مورد براتون بررسی شود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrd6140 ارسال شده در تیر 22، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2018 سلام تیکت از طریق سایت یا فرم انجمن ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 22، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2018 https://ipresta.ir/support نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .