tavanaie ارسال شده در دی 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2015 سلامچه روشی برای قرار ادادن نماد الکترونیکی به صورت شناور (مثلا گوشه سمت چپ به صورت ثابت) در یک کادر مشخص وجود داره؟ترجیحا اگر بشه داخل فایل های قالب تغییر ایجاد نشه تا با آپدیت از بین نره تغییرات. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2015 صد در صد پیشنهاد میکنم از این کار خودداری کنید. جز آزار کاربر هیچ سودی نداره واکنش ها : tavanaie و mehranjo 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tavanaie ارسال شده در دی 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2015 صد در صد پیشنهاد میکنم از این کار خودداری کنید. جز آزار کاربر هیچ سودی ندارهسلامنه ادمین جان تو سایتم هست ، مشکلی نداره و آزاری نداره:www.Light-shop.irفعلا از افزونه شما استفاده کردم اما در بهترین حالت هم خوب نشون نمی ده:www.Light-shop.ir/prestaتو قوانین Enamad هم گفته باید در دید مشتری باشه در هر شرایطی ، بازم ممنون از راهنماییتونحالا آیا راهی داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2015 راجع به position: fixed; در css تحقیق کنید سپس با استفاده از آموزش فایرباگ میتونید این کار رو انجام بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .