K1-Aria ارسال شده در دی 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 27، 2015 با سلام خدمت دوستان گرامی میخواستم بدونم چرا آمار موجود در صفحه اصلی مدیریت پرستاشاپ اینقدر الکیه؟؟؟ آمار فروش ها ، سفارش ها ، بازدید ها و ....سایتی که تازه راه انداخته شده و هنوز محصول توش نیست چندید هزار بازدید زده و قسمت بازدید کنندگان آنلاین هم هربار Refresh کنم آمار الکی میده تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 27، 2015 در همون پیشخوان یک گزینه هست به اسم دمو یا آمار تستی که غیرفعالش کنید . واکنش ها : asasoal و ramtin2025 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jamsoft ارسال شده در مرداد 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2016 در همون پیشخوان یک گزینه هست به اسم دمو یا آمار تستی که غیرفعالش کنید . در پرستا 1.6.1.5 کجاست این گزینه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2016 تو همون پیشخوان ، بالا / سمت چپ ، کاملا مشخصه یه دکمه هست خاموشش میکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jamsoft ارسال شده در مرداد 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 13، 2016 تو همون پیشخوان ، بالا / سمت چپ ، کاملا مشخصه یه دکمه هست خاموشش میکنید بله اونا دیده بودم ولی کار نمیکنه ! یعنی با کلیک روش هیچ تغییری نمیکنه..گفتم شاید گزینه ی دیگه جایی دیگه داشته باشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hariri ارسال شده در فروردین 2، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2017 بله اونا دیده بودم ولی کار نمیکنه ! یعنی با کلیک روش هیچ تغییری نمیکنه.. گفتم شاید گزینه ی دیگه جایی دیگه داشته باشه. سلام من وبگذر رو نصب کردم . آمار وبگذر به شدت با آمار بازدید پیشخوان مغایرت داره وبگذر امار بازدید امروز رو 2 نفر اعلام کرده ولی پیشخوان 194 نفر اعلام کرده درضمن پیشخوان رو حالت نمایشی نیست امار کدوم درسته؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mobin63 ارسال شده در فروردین 2، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2017 سلام من وبگذر رو نصب کردم . آمار وبگذر به شدت با آمار بازدید پیشخوان مغایرت داره وبگذر امار بازدید امروز رو 2 نفر اعلام کرده ولی پیشخوان 194 نفر اعلام کرده درضمن پیشخوان رو حالت نمایشی نیست امار کدوم درسته؟ من آمار خوده پرستا رو غیر فعال کردم و از آنالیز گوگل استفاده میکنم آماره دقیقی ارایه میده و از همه لحاظ درست تره برای استفاده هم کافیه سایتتون رو در اینجا اضافه کنید و ماژول خودش رو داخل سایت نصب کنید (ماژول پیش فرض موجوده) و کدی که در آنالیز گوگل بهتون داده رو وارد و ذخیره کنید از هر آمارگیری دقیق تر هست برای استفاده از این سایت باید آی پی رو به کشوره دیگه ای تغییر بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .