pst0181 ارسال شده در آذر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2012 گذاشتم فایل رو که هم برای مهمان خوب کار می کنه و هم برای عضویت تغییرات انجام شده:اسگریپ رو جاشو عوض کردم و بردم بالای کدها کد شهر مربوط به میهمان رو چند سطر پایین تر بردم الان مشکل میهمان حل شده ولی هنوز دو مشکل باقی مونده 1- مهمان پس از ثبت آدرس در مراحل بعدی نمی تونه آدرس رو ویرایش کنه و یا آدرس جدید اضافه کنه و یا حذف کنه آدرس رو .و لینک بروزرسانی کار نمی کنه براش البته این مشکل از اول روی ماژول بوده و بخاطر تغییرات انجام داده شده توسط من نیست من اینرو جایگزین کنم خرید مهمان فروتل فعال میشه ؟من تازه پنل فروتلم رو تحویل گرفتم من تست کردم واز تو سایت سفارش دادم و سفارشم تو پنل ثبت شد اما وقتی لغو کردم تو سبد خرید مشتری لغو نشد وباید میرفتم تو سایت ولغو می کردم چرا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepidpor ارسال شده در آذر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2012 بله خرید مهمان هم فعال می شه و می تونی خرید شتاب آنلاین هم بکنید و در مورد ثبت لغو شدن هم همینجوری هست چون سیستم فروتل تنظیم نشده وقتی لغو می کنی جنس رو تو سایت شما هم عوض بشه و بتونه تو سایت شما تغییر ایجاد کنه...البته من اینجور فکر می کنم شاید دوستان راهی پیدا کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2012 خب قطعا هم نمیشه وقتی تو فروتل لغو میکنی اینجا هم لغو بشه چون پرستا شاپه که به وب سرویسه فروتل دستور صادر میکنه نه این که فروتل به پرستا دستور عملیت بده! موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepidpor ارسال شده در آذر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2012 در قسمت سبد خرید وقتی اضافه می شه و به مرحله انتخاب سیستم پرداخت می رسه و انتخاب می کنه داخل سبد خرید قیمت 300 تومان کمتر نشون داده می شه از چیزی که فروتل اعلام کرده من چند ها بار تست کردم و تفاوت داره 300 تومان قیمت ها ممنون می شم درست کنید یا اصلا در سبد خرید قیمت ارسالی ها رو حساب نکنه که خیلی بهتره و مشتری کمتر گیج می شه چون خیلی وقت ها به خاطر انتخاب های قبلیش جنسی رو اضافه می کنه به سبد خرید خودش قیمت ارسال رو اضافه می کنه در حالی که هنوز انتخاب نکرده روش خرید رو مشتری برای محصول جدیدش...و باعث سردرگمی مشتری می شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pst0181 ارسال شده در آذر 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2012 دوستان وقتی می خوام به سیستم وصل بشم این ارور رو میده Empty Product List Error مشکل چیه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در آذر 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2012 من دو تا مشکل دارم با این ماژول یکی اینکه قیمت حامل ها رو رایگان می زنه و دیگه اینکه در مرحله آخر empty product list error می ده شاید یک جای کار رو اشتباه رفتم به هر حال گفتم اینجا بیان کنم تا اگه کسی قبلا به مشکلی در این زمینه بر خورده بگه در غیر این صورت مجبورم کد رو بررسی کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2012 نه سهيل جا من بالاي بيش از 6 بار روي فروشگاه ها نصب و تحويل مشتري دادم و مشكلي نداره ماژولش ولي كلا نبايد بعد از نصب روي كامپايل فعال باشه چون به مشكل مي خوره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در آذر 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2012 بله مشکل از این بود که من یادم رفته بود محصول رو وزنش رو به روز کنم بنابراین وزن 0 بود و بنابراین همین باعث می شد که ساختار لیست محصولات دچار اشکال بشه و با استفاده از داکیومنت وب سرویس فروتل به این مشکل پی بردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pst0181 ارسال شده در آذر 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2012 دوستان کسی میدونه چرا این رایگان زده من از روی رایگان برداشتم اما همچنان پا برجاستمضوع دیگه اینکه من قیمت رو 1300 زدم موقع سفارش فروتل هم پیشتاز هم سفارشی 1300 زده یعنی هزینه پستی روش نیومده ؟ مشکل از کجاست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در آذر 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2012 وزن محصول رو وارد کردید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pst0181 ارسال شده در آذر 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2012 بله 50گرمmaxpeak.inمن الان چیکار باید بکنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pst0181 ارسال شده در آذر 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2012 کسی نمیدونه مشکل چیه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2012 مطمئنا مراحل رو درست نرفتيد وگرنه ماژول تست شده و مشكلي نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pst0181 ارسال شده در آذر 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2012 به خدا پاک کردم از اول قدم به قدم نصب کردم اما باز هم این قیمت رو زده رایگان و محاسبه نمی کنه دیگه من چیکار کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در آذر 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2012 بعد از اینکه حامل رایگان رو رد می کنید سعی کنید سفارش رو ثبت و تایید کنید بعدش ببینید چه error ای بر می گردونه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pst0181 ارسال شده در آذر 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2012 مثل :کالام 1300 هستش وقتی ادرس اینا رو وارد میکنم میرسم به حامل ها زده رایگاه هر 4 تا بعد میرم مرحله بعدی این میاد شما روشپرداخت وجه هنگام تحویل کالا را برای پرداخت هزینه ی سفارش انتخاب کرده اید. کل وجه پرداختی از طرف شما شامل هزینه کالا بعلاوه هزینه ی ارسال و هزینه ی خدمات شرکت فروتل 1,300 تومان می باشد. برای تایید سفارش خود بر روی دکمه زیر کلیک کنیدخوب این یعنی اینکه هزینه ارسال روش نیومده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2012 بايد بعد از نصب كامپايل كنيد سايتتون رو وگرنه كار نخواهد كرداحتمالا كامپايلتون خاموشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در آذر 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2012 شما سفارش رو تایید کنید ببینید error میده یا نه! احساس می کنم باید error بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pst0181 ارسال شده در آذر 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2012 شرمنده دوستان نمیدونم چرا هرجاییی میرم کارم گیره سوالم مربوط به پنل فروتل هستش که اگه جوابم رو بدید ممنون میشم ماژول فروتل رو روی پرستام نصب کردموقتی مشتری یه سفارش میده از فروشگاه به طور خودکار در فروتل ثبت میشه اما هرکاری می کنم نمیتونم اسم کالا رو در پنل فروتل تغییر بدم (بخش سفارشات معلق)کسی اگه میدونه چه جوری باید تغییرش بدم لطفا به من بگه این موضوع برام خیلی مهمه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2012 دليل اين كارتون چيه اون وقت؟!!!خوب اسم كالا رو قبل از سفارش توي خود پرستا تغيير بديد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pst0181 ارسال شده در آذر 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2012 خوب حاجی من که نمیتونم با همون اسم فیلم بدم دست پست ممکنه بازش کنن بعد بیا و درستش کن (مجبورم بکنم آشپزی و ...)خوب من اگه به خوام تو سایت تغییر بدم که افتضاح میشه زیر عکس فیلم بزنم آشپزی و...باید طوری باشه که تو پنل بشه اسم کالا رو عوض کنم اما متاسفانه هرکاری می کنم نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2012 اين امكان طبيعتا نبايد باشه چون شما به وب سرويس فروتل وصل ميشي و عين پايگاده داده ذخيره ميشه و فكر نكنم امكانش باشه يه بسته ساده رنگي بكش روي سيديهات و بده دست متصدي طوري كه محتويات خوانا نباشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در دی 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2012 با عرض سلاممشکلی با ماژول فروتل دارم / وقتی فعالش می کنم، کلا فروشگاه سفید میشه و از کار می افته / دیباگ را روشن کردم، وارد پنل مدیریت و صفحه ی محصول در پنل مدیریت میشم، ارور های زیر را می گیرم Notice: Undefined property: AdminProducts::$isRTL in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 1584 Notice: Undefined property: AdminProducts::$left in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 1535 Notice: Undefined property: AdminProducts::$right in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 1539 Notice: Undefined property: AdminProducts::$right in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2204 Notice: Undefined property: AdminProducts::$left in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2215 Notice: Undefined property: AdminProducts::$right in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2215 Notice: Undefined property: AdminProducts::$right in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2215 Notice: Undefined property: AdminProducts::$left in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2312 Notice: Undefined property: AdminProducts::$left in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2312 Notice: Undefined property: AdminProducts::$right in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2314 Notice: Undefined property: AdminProducts::$right in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2314 Notice: Undefined property: AdminProducts::$left in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2316 Notice: Undefined property: AdminProducts::$left in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2317 Notice: Undefined property: AdminProducts::$left in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2319 Notice: Undefined property: AdminProducts::$left in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2320 Notice: Undefined property: AdminProducts::$right in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2324 Notice: Undefined property: AdminProducts::$right in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2324 Notice: Undefined property: AdminProducts::$left in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2326 Notice: Undefined property: AdminProducts::$left in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2327 Notice: Undefined property: AdminProducts::$left in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2329 Notice: Undefined property: AdminProducts::$left in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2330 Notice: Undefined property: AdminProducts::$left in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2332 Notice: Undefined property: AdminProducts::$left in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2333 Notice: Undefined property: AdminProducts::$right in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2337 Notice: Undefined property: AdminProducts::$right in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2337 Notice: Undefined property: AdminProducts::$right in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2347 Notice: Undefined property: AdminProducts::$right in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2347 نام: Notice: Undefined property: AdminProducts::$left in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2220 Notice: Undefined property: AdminProducts::$left in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2220 * Notice: Undefined property: AdminProducts::$right in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2230 Notice: Undefined property: AdminProducts::$right in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2237 Notice: Undefined property: AdminProducts::$right in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2244 Notice: Undefined property: AdminProducts::$right in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2250 Notice: Undefined property: AdminProducts::$right in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2256 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvdforoosh4878 ارسال شده در دی 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2012 سلام خدمت همه دوستان من کل صفحه های این تاپیک رو خوندم فقط گیج شدم. اولش نوشته به صورت مهمان نمیتونه استفاده کنه وسطاش نوشتن مهمان هم میتونه استفاده کنه و .......... لطفا یکی معایب ای ماژول رو بگه تا ما این ماژول کاملا جواب میده یا از همون لینک خرید پستی استفاده کنیم ممنون میشم راهنماییم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2012 اگر عجله داريد از نسخه 1.4.6 استفاده كنيد و بدون هيچ مشكلي استفاده نماييد قابليت خريد مهمان و خريد يك مرحله اي وجود ندارد اگر عجله نداريد كه بايد صبر كنيد تا كامل براي نسخه 1.4.9 كد نويسيش باز نگري بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .