darker ارسال شده در خرداد 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 18، 2012 سلام و خسته نباشیدمن می خواستم قسمت شارژ حساب کاربری رو به فروشگاه خودم اضافه کنم ولی نمی دونم چجوری این کار رو انجام بدممثلا هر کس که خواست بتونه یک مبلغی در حساب خودش شارژ کنه و مثلا یک برنامه که به صورت پولی است قیمت اون برنامه از حسابش کم بشه امیدوارم کسی باشه که بتونه به من کمک کنهممنون میشم کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galina ارسال شده در خرداد 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 19، 2012 امتحان نكردم ولي فكر كنم بايد اينجوري عمل كرد كه شما يه محصول مي ذاري توي سايتت به عنوان كوپن خريد مثلا به ارزش 20هزار تومن.محصول رو به صورت مجازي و يك فايل قابل دانلود بذاري بهتره و اون فايل قابل دانلود رو هم مي توني يه فاكتور مثلا بذاري.بعد به اون شخصي كه اين محصول رو مي خره كد تخفيف به اندازه 20هزار تومن بدي. تخفيف رو ميشه هم به صورت درصدي و هم بصورت مبلغي داد.بايد در قسمت تخفيف ها، نوع تخفيف رو «تخفيف در سفارش (مبلغ)» قرار بدي و قسمت پذيرش كد تكراري رو «ايجاد يك كوپن جديد با باقي مانده» قرار بدي. امتحان بكن و اگر جواب داد نتيجه رو اعلام كن لطفا. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 19، 2012 برای این کار هم ماژولش هست که البته پولیه هم میتونید سفارش بدید براتون طراحی کنیم. ماژول رایگانش موجود نیست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
darker ارسال شده در خرداد 20، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 20، 2012 ممنون امتحان می کنماگر جواب داد حتما اعلام می کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
darker ارسال شده در خرداد 21، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 21، 2012 امتحان نكردم ولي فكر كنم بايد اينجوري عمل كرد كه شما يه محصول مي ذاري توي سايتت به عنوان كوپن خريد مثلا به ارزش 20هزار تومن.محصول رو به صورت مجازي و يك فايل قابل دانلود بذاري بهتره و اون فايل قابل دانلود رو هم مي توني يه فاكتور مثلا بذاري.بعد به اون شخصي كه اين محصول رو مي خره كد تخفيف به اندازه 20هزار تومن بدي. تخفيف رو ميشه هم به صورت درصدي و هم بصورت مبلغي داد.بايد در قسمت تخفيف ها، نوع تخفيف رو «تخفيف در سفارش (مبلغ)» قرار بدي و قسمت پذيرش كد تكراري رو «ايجاد يك كوپن جديد با باقي مانده» قرار بدي. امتحان بكن و اگر جواب داد نتيجه رو اعلام كن لطفا. سلام دوست عزیز میشه بگی چجوری اون کد تخفیف رو به محصول لینک کنم ؟که وقتی محصول رو خرید به صورت اتوماتیک تخفیف بهش داده بشهو اینکه می خوام به هر مشتری یک کد اختصاصی بدهممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galina ارسال شده در خرداد 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 21، 2012 فكر نكنم بشه. شما وقتي كاربر ثبت نام كرد و محصول رو خريد ميتوني براش اعمال كني.مي توني براي هر مشتري يه كد بسازي و بدي بهش. يكم پروسه اش كار داره ديگه كه خب براي پرستا مي شه گفت يه ضعف هست كه بايد برطرف بشه به نظر من. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
صابر20 ارسال شده در شهریور 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2012 من یک ماژول می خواهم که بتوانم فروش شارژ با آن انجام داد . آیا اصلا چنین ماژولی است اگر هست با چه ورژنی کار می کند؟ لطفا راهنمایی کنید خیلی نیازمند آن هستم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amin233 ارسال شده در مهر 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2012 برای این کار هم ماژولش هست که البته پولیه هم میتونید سفارش بدید براتون طراحی کنیم. ماژول رایگانش موجود نیست موفق باشید با سلام واحترامدرمورد خريد يا تهيه اين ماژول راهنمايي كنيدمن الله توفيق نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2012 من یک ماژول می خواهم که بتوانم فروش شارژ با آن انجام داد .آیا اصلا چنین ماژولی است اگر هست با چه ورژنی کار می کند؟لطفا راهنمایی کنید خیلی نیازمند آن هستم.بله در خدمتمبا نسخه 1.4به لينك امضام مراجعه نماييدبا سلام واحترامدرمورد خريد يا تهيه اين ماژول راهنمايي كنيدميتونيد از اسكريپت شارژ حساب ذرين پال استفاده كنيد كه جدا از پرستا كار مي كن و به راحتي مي تونيد ازش استفاده كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvdlar2005 ارسال شده در آبان 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2012 من یک ماژول می خواهم که بتوانم فروش شارژ با آن انجام داد .آیا اصلا چنین ماژولی است اگر هست با چه ورژنی کار می کند؟لطفا راهنمایی کنید خیلی نیازمند آن هستم.بله در خدمتمبا نسخه 1.4به لينك امضام مراجعه نماييدبا سلام واحترامدرمورد خريد يا تهيه اين ماژول راهنمايي كنيدميتونيد از اسكريپت شارژ حساب ذرين پال استفاده كنيد كه جدا از پرستا كار مي كن و به راحتي مي تونيد ازش استفاده كنيد این اسکریپت زرین پال رو از کجا میشه دانلود کرد؟میشه روی لوکال هاست نصب کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2012 يك سرچ ساده بزنيد اسكريپتش هم براي ذرين پال هم براي پي لاين و ... هست ولي رابطه اي با پرستا نداره و سيستم جداست http://sardarn.persiangig.com/image/site/shatelhost-PCNDownload.ir.jpg يه نمونه اينجا گذاشته شده اسكريپت پرداخت انلاين زرين پالhttp://pcndownload.ir/22-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%B2%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%BE%D8%A7%D9%84-zarinpal.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .